Duamm Sedacengiz Canım ben yumurtayı haşlayıp yanına maydonoz ve yeşil nane salatası yapıp güzelce biberle ve limonla avcarlayıp yiyorum hiç kokmuyo çok güzel oluyo dene derim👌👏
Sedacengiz Hira Aynen öyle canım yapacak birşey yok. Ben kahvaltı bulaşıklarını bile çamaşır suyuyla yıkıyorum o derece takıntı oldu o yumurta kokusu
Sedacengiz cennetinsusu Canım yine de yumurta yarayışı başka . İlle de yumurta yemek zorundayım bi şekilde
Sedacengiz tubatayfun En mantıklısı ben daha önce hiç Yeşillikle felan denememiştim sayenizde yarın sabah öyle yapacam😍 hatta naneylede güzel olabilir
1234 Sedacengiz patatesi küp küp dogra cnm az yagda iyice kizart uzerine cırptıgın yumurtayı dök omlet gibi arkalı önlü pişir harika oluyor ve şuan cnm çekti😋😋
Ecemk Sedacengiz canım geçen babannemlere yaptım genelde yaparız kahvaltıda. Haşlayıp dilimle. Yoğurtla yada istersen az bişey mayonezde koy karıştır üzerine dök. Bide yağda toz biber yap öyle ye. Babannem iskender gibi olmuş dedi hatta 😄
Ecemk Sedacengiz valla güze oluyo canım en azından koku olmuyo. Bide bir sürü tat bi arada belki yersin 🙏🏼😀