Ayazim Sedacengiz haslayip bol yeşillik karabiber kimyon ile kokuyu bastırabilirsiniz peynirli dereotlu omlet olarakta yiyebilirsiniz
FikriyeKaragenYapc Yumurtaları haşladıktan sonra eğer terayağdan tiksinmiyorsan onda kızartır gibi yap yumurta kokusu gidiyor tereyağ kokusu oluyor canım
Yesimmm93 Sedacengiz ben kaşardanda iğrenen biriyim yumurtadanda ikisinide yemem gerekıyormus bende yumurtanın üzerine kasar rendeliyorum pişerken yagınıda bıraz fazla koyuyorum eritme gibi oluyor o şekilde bi çözüm buldum
Aybukealtintas Sedacengiz Bol yeşillik ve baharat ile karıştırmayı denediniz mi bende çok fazla haşlanmış olarak yiyemiyorum ama o şekilde hiç yumurta tadı gelmiyo, maydanoz dereotu, taze sogan bol bol koyup baharatlar ile de karıştırabilirsiniz.
Ecemk Sedacengiz valla güze oluyo canım en azından koku olmuyo. Bide bir sürü tat bi arada belki yersin 🙏🏼😀
Deletedmom202 Sedacengiz bende hep tiksindim yiyemedim 2 ay hatta hamile olduğumu bilmiyorum miğdem bulandı yiyemedim. Fakat bazen az salçalı yapıp kekik karabiber döküp iyice pişiriyorum kokusu gelmiyor yiyorum yada sucuklu felan
Deletedmom202 Sedacengiz tereyağı koy tavaya sonra az salça koy kekik karabiber at yumurtayı kır karıştır mis