Umudyuklu Essaismail Gözünüz aydın şaşkınlıklar içinde okudum🤭😃 Bizde bugün 36+6 olduk oğluşumla😇 Ptesi halilarimi yıkamaya gönderip temizlik yapicam esyalar tamam bavul hazırlanacak hiç hazir değilmişim😨 Ayni gün doğum yapmışsınız beni sardı korkular😬😄😄
izmirannesi Essaismail okuduğum en güzel ve en ilginç doğum hikayesi günümüz şartlarında 🤗 Umarım hepimize senin doğumun gibi kolaylıklarla dolu bir doğum nasip eder allah büyük cesaret ve soğuk kanlılık bu arada sizin ki 😊 Çook tebrik ediyorummm allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin ❤️🙏🏻🤗🎈
Esross Essaismail inanamıyorum çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş bebeğinize ilerde anlatacağız çok güzel Bir macera yaşamış siniz masalllah gerçekten çok beğendim baya etkilendim bn rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavrunuzada
Gulsahurer Essaismail ayyy Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah içim bir hoş oldu siz böyle yazdıkça 😊😊, tüm annelere de güzel pozitif doğumlar nasip etsin 🤲🤲
busbus35 Maşallah soluksuz okudum ❤️🙏 🤰 sağlıkla kucağına almak nasip etmis rab gerceten anı kaldı size iyi olmanıza çok sevindim
nagsal-48 Essaismail yok artık diye okudum 🙃 maşallah öncelikle bende de gaz sancısı gibi adet sancısı gibi 36 dan beri oluyor arada Allahtan geçiyordu bunu da okuyunca tirsmadim degil 😜 şu an 37+5deyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun size de hayırlı sağlıklı bi ömür diliyorum oglusunuzla🥰🙏
Nuray23 Essaismail ooyy maşallah size. Allahim saglikli uzun omurler versin insallah. Bize de kolay dogumlar olsun 🤗🤗👍
Sibelsncar Essaismail aklıma şey geldi direk ebesi babası olmuş degisik ama güzel olmuş valla maşallah size 💙🤭
sedasuzan Essaismail gerçekten hayran kaldm sıkılmadan okudum ağzım açık kaldı inan rüyamda bende sen gibi doğum yapıyodum inanır mısın oyuzden çok etkilendim ama helal olsun ben olsam belki sen gibi metanetli davranamazdm belkide cok iyi karşılamışsın valla bravo sana ne diyeyim maşallah size rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah evladın bir an önce emmeye başlar umarım canm
Rmengi Çok şükür, geçmiş olsun.. Bişey sorucam yırtılma olduğumu doğum bu kadar kolay olunca.. doğum zor olursa mı yırtılıyor bilgisi olan var mı
Essaismail Rmengi yırtılma olmuş canım dokularda hastaneye gelince dikis attılar ama hissetmedim uyuşturdular
Sdk6032 Essaismail ya maşallah öncelikle büyük geçmiş olsun eşimle birlikte dogum hikayenizi okuduk benimde 37+4 gün oldu eşinizi tebrik ediyorum benim eşim hayatta yapamaz kesiniz oldu mu
Seraphavin Essaismail rabbim yardim etmis ne guzel bi hikaye 27 haftaligim bende yorumlari okurken hikayenize denk geldim masallahhh demeden gecmeyim darisi bizlerin basina insallah saglicakla gelsin yavrularimiz benim merak ettigim bebegi cek ters cevir demissin ya ♥ neden bilgim yok ondan soruyorum basimiza gelirse boyle bisey cesaretinden guzel kalbinden minik bebeginden opuyorum 🤲🤲🤲🤲🥀
Essaismail Seraphavin canım ilk oğlumuda normal dogum yaptim ondan hatirladim görmüştüm doğunca doktor eline alıp yüz üstü çevirip ağzını burnunu temizlemişti tamamen annelik psikolojisi çok farklı bi durumdu inanın ben bile düşününce hala rüya gibi geldi geçti o anlar
Melike145334 Essaismail Allahım şoktayım😀ömrün boyunca unutamayacağın bir doğum ya şok olmanız normal gercekdn Rabbim korumuş 😅😅😅 Maşallah 🧿
sule3950 Essaismail maşallah ben şok 😃rabbim bana ve tüm hmilelere böyle kolay doğum nasip etsin sağlıcakla bizde kucagmza alalım sizde sağlıcakla büyütün inşallah 🤲🤲
tatlimmbenim123_ Essaismail okurken gözlerim doldu neden bilmiyorum belkide son günlerim diye. Çok güzel bir doğum olmuş bence Rabbim sana bağışlasın.
Nur-1 Essaismail ay şuan şoklardayim nasıl bi cesaret gelmiş o bebeği ordan çıkarmaya eşinizi yönlendirmek falan. Cidden tebrik ediyorum sizi masallah Allah analı babalı büyütsün , ilk bebeğinizmiydi ?
Essaismail Nur-1 başka çarem yoktu 😁 sağlık ekibi yetişemedi bebekte acele etti esimin ellerinde doğru yavrum 😊🤲
Hmlayse Essaismail tam aynıyız 22 gün var ay bende düşündüm evde doğsa göbek bağını makasla mı kesiyoruz diye 😅sizi Doğum masrafından da kurtar mış paşa ya bak maşAllah herhangi birşey yaptınız Mı bitki çayı hurma yürüyüş gibi
Essaismail Hmlayse hiv bisey yapmadim canım bianda oldu herşey hiç bir belirti yokken yalancı kasılmalar dışında
Smee MaşAllah subhanAllah size Rabbim analı babalı büyütsün İnşAllah bende 37+3 oldu yalancı sancılarım çok kanala inmemiş dha
Karsesi Essaismail kız tövbe estagfurullah resmen evde yaptın ha. Sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah. Aşırı şaşkınım😀
suziii 2,doğum için hep çok hızlı olurmuş derler sizinkisi de öyle olmuş 🙂 Allah uzun ömür versin gözünüz aydın