Essaismail Fatmanurkor94 ınşaallah canım hayirla sağlıkla bian önce sende doğum yaparsın benim sipam aceleci davrandi malesef😔
Durukusunannesi Essaismail hayırlı uğurlu olsun 🥰 tlc de bi program var hamile olduklarını bilmeden evde birden doğuruyorlar ona benzettim biraz 10 sayfa yazsanız sıkılmadan okurdum 🤭☺️
Busra_0738 Essaismail heyecanla okudum valla aslında bende ebe cagırıp evde yapmak istiyorum insana hastaneden de korkuyor ama güvenli olması için de hastane istiyorum ne bilim yaa
Uykulugebe Essaismail Okurken benim nefesim kesildi kendim doğum yapmış gibi oldum🙈Benim eşim o durumu yaşasa düşer bayilirdi sanırım ☺️Rabbim sağlık versin size ve bebeğinize inşallah 🥰Her ne kadar tuhaf olsa da pozitif bir doğum hikayesi ve ileride çocuğunuza anlatacaginiz ilginç bir anı😊
annisadayi Essaismail ayyy Rabbim banada nasip et aynısını inşallah en büyük hayalim bu şekilde evde doğum.
Anne18 Essaismail eşinede tebrik ederim valla helal olsun benim ki oracıkta bayılır kalırdı Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallah
Emine_66 Essaismail maşallah darısı benim başıma 2 doğumum olacak sezeryan için gün aldık ama normal doğum istiyordum doktor riske alamam dedi belki benimde böyle kolay bir doğumum olur
prensannesi1661 Essaismail bir an gözüm de canlandı sanki film gibi inanılmaz bişey eşinizi de terik ederim benim eşim olsa bayılırdı herhalde Rabbim size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hep yüzünüz gülsün ❤️❤️
Dndulgr Essaismail valla süper bi doğum hikayesi 32+4 teyim. Hastane çantasını hazırlamalayım. Ne olur ne olmaz. Eşinizi de tebrik ederim. Sağlıkla büyütün yavrunuzu 😊
Adabuket Essaismail vallaha helal olsun ben olsam orda bayılır kalırdım Allah analı babalı büyütsün insallahhh🙏🙏🙏
Esrahakan61 Essaismail valla cok güzel bir hikaye rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah bende 34+3üm ve bebegımde gelişme geriliği var umarım bende sağlıcakla hayırlı bir şekilde vaktinde doğumumu yaparım
Ebrugur2019 Essaismail ay maşşallah sübhannallah size gerçekten rabbim herkese böyle kolay doğum nasip eder inş.Sağlıcakla büyüdün paşanızı