Azizesoran Essaismail Tek kelimeyle Ba yıl dıımmmm. Ya çok güzel çoookkk. Tebrik ederim canım benim 😃😃 en ama en güzeli. İnşallah tez zamanda meme de emer. İnatlaş emsin. Oy aceleci kuzum benim. Babayı de tebrik ederim. Oğlunun ebesi olmuş 😆
minik0507 Essaismail bende suan tam 36+6 yim valla okurken gozum korktu bende birden evde dogurursam diye 😊 cunku benim esim sizinki kadarcesaretli olamaz duser bayilirdi heralde . Gozunuz aydin insallah bian once emmeye baslar 😊
Essaismail minik0507 amin inşaallah emin olin rabbim o an anneye ve babaya inanılmaz bi güç ve yardım veriyor esim hüngür hüngür ağladı korkudan
Essaismail Rmengi yırtılma olmuş canım dokularda hastaneye gelince dikis attılar ama hissetmedim uyuşturdular
Aze7307 Sağlıkla büyütün inşallah evladınızı 🤲Ayy inanamıyorum yaşadığınızın aynısını bende kendim için rüyamda gördüm dün ve bugün eşime anlatıyordum evde doğuruyordum diye , 😊 rüyayı bile kabul etmedi evde asla olamaz diyor çok panik kendisi.
Essaismail Aze7307 bizimde hiç aklımıza gelmezdi hatta eşime kızınca derdim bebek ne zorlukla dünyaya geliyor bi canlı canlı görsen diye demekki ne kadar içten dediysem adamın ellerinde doğdu oldu her anını gördü 😁😁
Essaismail Seraphavin canım ilk oğlumuda normal dogum yaptim ondan hatirladim görmüştüm doğunca doktor eline alıp yüz üstü çevirip ağzını burnunu temizlemişti tamamen annelik psikolojisi çok farklı bi durumdu inanın ben bile düşününce hala rüya gibi geldi geçti o anlar
Essaismail Nur-1 başka çarem yoktu 😁 sağlık ekibi yetişemedi bebekte acele etti esimin ellerinde doğru yavrum 😊🤲
Essaismail Hmlayse hiv bisey yapmadim canım bianda oldu herşey hiç bir belirti yokken yalancı kasılmalar dışında
minik0507 Essaismail dogrudur canim kolay bisey degil. Masallah ustesinden gelmissiniz hayirlisiyla ne guzel 🙏
bebisloading Essaismail okurken şoka girdim ve çok duygulandım. Tebrik ederim, harika yönetmişsiniz süreci, o anda büyük çocuğunuzu düşünmek, sakin kalmak, hep size düşmüş.. Ne mutlu ki üstesinden gelmişsiniz şükürler olsun..
Essaismail bebisloading çok şükür allah inanin öyle bir güç veriyor ki herşey yapılıyor annelik böyle birşeymiş 🤗💕
DeryaMirac Essaismail Ya Maşallah ne kadar güçlüsünüz 😍😍 yardım edecek biri olsa bende evde doğurmayı çok isterim hastane den nefret ediyorum. Rabbim evladınızı bağışlasın size ve hiç merak etmeyin yakında emmeye başlar ve hiç memeden ayrılmaz siz yeterki pes etmeyin sürekli emzirin 💕
Essaismail DeryaMirac ınşaallah canım ınşaallah şuan tek isteğim o beslenemediği için yoğun bakıma aldılar ayırdılar bizi sabah kadar ağladım göremedim Allahım sağ salim sağlıklı bi şekilde bütün annelere bebeklerini almasını nasip etsin herkese benimki kadar kolay doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda yalnız bırakmasın 🤲🤲🤲🤲
DeryaMirac Essaismail Amin inşallah 🤲💕kıyamam ya ne olur üzülmeyin Annesi Rabbim en kısa zamanda tekrar kavuştursun sizi ve birdaha hiç ayırmasın 🤲
Nurrrrrrg Essaismail çok güzel hiç sıkılmadım rabbim inşallah tez zamanda emmesini nasip eder sağlıkla büyüt canım
Essaismail Nurrrrrrg amin inşaallah sizlerde sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarinuza alirsiniz 🤲🤲🤲