bebegim_28 Fskah-42 ilk hamileliğim ya suyu falan biterse müdahale ederiz dedi doktorum pazartesi yine gelin dedi 😬aynı gün doğum yaparız belki 😁
Fskah-42 bebegim_28 hayirlisi canim suyunda azalma varmida oyle dedi benim 3. Hamileligim az az sancim çıkıyordu nstde gecen hafta bakalim bu hafta ne dicek 🤔
bebegim_28 Fskah-42 bi defa 60 larda sancı çıktı bi bi öncekinde bu gittiğimde hiç sancı yoktu 2 hafta önce suyu azalmış demişti şimdi de şimdilik yeter falan dedi 🥴
Sekersizkola bebegim_28 ultrasondaki tarihiyle paralel mi? Bizim oğlan başından beri 2 hafta ilerden gidiyo
gamze1761 Benimde son 7 . Bu sabahtan beri agrilarim artmaya basladi. Aksama kadar bakalim hayirlisi . Bir avazda kurtuluruz insallah
bebegim_28 gamze1761 en azından belirtiler var bende oda yok arkadaşım 🤭rabbim tez zamanda versin kucağımıza sağlıkla inşallah 🤲
bebegim_28 mercimekkmom ben sanki hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum bazen eşime dalga geçiyorum 1.5 senelik evliyim daha önce 2 düşük yaptım 6 7 haftalıkken düştü şimdi 3 ye hamileyim. Sanki evlendiğim günden beri hamileyim ama doğuramıyorum gibi hissediyorum kendimi diye 😂😂