Burcuozkan D-M benim de 10 kaldı dün gece bende doğuruyorum sandım ama yok geçti sonra sancı düzensiz oluyor
bebegim_28 Burcuozkan aa o derece sancın mı vardı 😬 bende hiç o kadar olmadı hafif hafif adet sancısı var sadece oda akşamları
Kanayran bebegim_28 Kızlar erken gelir diyorlar birde😄 benimkide kız son 5 günümüz kaldı günün dolmasına hala gelesi yok😏😏
bebegim_28 mercimekkmom ben sanki hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum bazen eşime dalga geçiyorum 1.5 senelik evliyim daha önce 2 düşük yaptım 6 7 haftalıkken düştü şimdi 3 ye hamileyim. Sanki evlendiğim günden beri hamileyim ama doğuramıyorum gibi hissediyorum kendimi diye 😂😂
mercimekkmom bebegim_28 ahaha bu cok iyiymiş😊 ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız da bıter bu hasret🥰
bebegim_28 gamze1761 en azından belirtiler var bende oda yok arkadaşım 🤭rabbim tez zamanda versin kucağımıza sağlıkla inşallah 🤲
Miraydilek 39+ 5 Ama kızımızın geleceği yok gibi. Son 2 gün kaldı. Doktor 41. Haftaya kadar bekleyelim gelmezse suni sancı vereceğiz dedi. Hayırlısı olsun artık🙏