kubuduru MeLy90 ya ben zayıf bir hamileyim 56 kiloyum 7 aylık olcaz. Yine de büyük boy depend mi alsam orta boy sıkıyor yazmıs bir çoğu ama bilemedim
Ygmr76 Cresgirl valla bebek bezlerınde indirim felan yok ben baktım gerı almadan cıktım zaten normal fiyatları hepsinin
Eylul58 alindas Hepsiburada da sleepy merhaba paketi var 20 tane 1 numara 20 tane 2 numara 3 paket islak mendil ve 10 adet alt acma bezi 45 tl ydi
Eylul58 alindas Rica ederimm ne demek 😘 Cok almamis oluruz hem belki bebişimizin popişi sevmeyecek ziyan olmaz en azından 😊
balyanakoglum Yasemin301 bence hiçbir fark yok sadece o beşiğin ucundaki çıkıntılı kısım farklı. Mondo bana daha kibar geldiği için onu aldım
MeLy90 Cnnsmy Ben örnek olsun diye paylaşım yaptım. İstediğim araba her yerde 8 den aşağı değilken ben 5 e aldım. Umarım sağlam şekilde gelir aldıklarımız.
MeLy90 alindas Benimki 24 haftalık 800gram. Önde gidiyormuş. Ama çocuklar doğunca ilk ödem çok oluyor. Geçince hiç öyle 4 kg falan kalmıyorlar. 2 yeğenimde öyle oldu. Birde günde 7-8 bez değişiyorduk biz. Çok sıvı geldiği için ilk dönem.
seday93 SweetDream gögüs pompasını manuel mi aldınız elektrikli mi hangisini tercih ettiniz bende bakıyorumda
MeLy90 halitefe Yeğenlerime hep 1 numara almıştık ve onda bile sızma yapıyordu. Zaten ilk doğduğunda 4 kg doğuyorsa 1 hafta içinde ödemi inince o bebek 3.5 kilo oluyor. Bilemedim ama 😬 Mutlaka 2 numarayı da kullanırsınız ilerisinde.