seday93 SweetDream gögüs pompasını manuel mi aldınız elektrikli mi hangisini tercih ettiniz bende bakıyorumda
MeLy90 halitefe Yeğenlerime hep 1 numara almıştık ve onda bile sızma yapıyordu. Zaten ilk doğduğunda 4 kg doğuyorsa 1 hafta içinde ödemi inince o bebek 3.5 kilo oluyor. Bilemedim ama 😬 Mutlaka 2 numarayı da kullanırsınız ilerisinde.
MeLy90 halitefe bebek bezi stoklamıyorum ben hiç 😬 Çünkü bebeklerin sağı solu belli olmuyor 😂 siz bebek bezi çöp kovası aldınız mı ? Onu da şok merak ediyorum.
Atalaysenay_07 seday93 almayidıysan bekle 9 kasımda indirim geliyor ozaman ki fiatı görüp Alman daha mantıklı bence
halitefe MeLy90 yani şey diye düşündüm zaten çöpü çok bekletmiyorum apartmandayım görevli var her akşam çıkarırım bence gereksiz
Eylul58 alindas Rica ederimm ne demek 😘 Cok almamis oluruz hem belki bebişimizin popişi sevmeyecek ziyan olmaz en azından 😊
alindas Eylul58 sevmeme ihtimalide var dimi doğru🥺 Az az böyle paketler alıp denesem mi o zaman bakayım iyice indirim yakaladıkça alayım😄
Sinemm35 sblaltnky normalde efsane cuma kasımın bu zamanlarında yapılırdi çok iyi bilirim devamlı mesai kalırdık yoğunluk çok olurdu şimdi efsane cuma yok artık
Eylul58 alindas Yani ben öyle düşündüm sleepy de hem temiz içerikli hem uygun fiyatta bulunca deneyim dedim 😊
alindas Eylul58 molfixle sleepy deneyim bende daha da araştırıp aklımı bulandırmicam, teşekkür ederim☺️