pinartoraman Hilalgc 😭😭😭 Bende Doğurmadım Depresyona girdim çok takıyorum herşeyi Son günler Geçmiyor.
Busra4122 Yoncayadi bende normal ısıtıyorum ama sancı anında kendımı sıkarsm dıye korkuyorum adet IMF cok sancılı zor geverdı onda bıle aksama kadar yatardım sızın adetınız nasıl gevcerdı
Tugcngz Sera34 ayy bende cok kastım kendimi cok cnm yandı p.tesiye kadar dogumum olmazsa tekrar carı muaynem var wallahi korkuyorumm
Sera34 Tugcngz benımde pazartesiye kadar doğum olmazsa suni sancıyla yatıs ama sanki çatıdan sonra biraz biraz vuruyo gibi
Tugcngz Sera34 yani bende 38+0 haftalıgım karnım sertleşiyor ve aşagıya baskı ve sancı yapıyor kasılma dedikleri oysa buğün sıklaştı ve bel agrım var
Yoncayadi Sdhs06 cok tesekkur ederim sadece yurudum hic yatmadan ve hurma yiyipdualar ettim allahn iznile acilmam 6 cm ulasti:))
Sera34 Tugcngz benimde 38 den beri kasılma var ama tık yok 😂 hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız
Gamze_1988 Tugcngz bende aynı 38.0 bugun son kez ntsye baglandım sancım 15 lerde falan cıkıo pazartesiye gun verdi cunku bnm 3.gebeligim.
Tugcngz Sera34 amin inşAlllah cnm 🤲🤲🤲 kasılma dedikleri karnın bi tarafı sertleşip aşagı baskı yapıp sancı yapması sanırımm
Boncuk1 Yoncayadi masalahh canim rabbim saglikla büyütmek nasip etsin tebrikler bu arada canim 3 mart mi hamile kalman benmi yanlış okudum 24 şubat benim hala 3 haftam var
Melike145334 Yoncayadi maşAşalh çok güzel doğum olmuş gerçekden bu benım cümlemdır sancı zor doğum ise büyük abdestını ıkınırcasına bır durum iki normal doğum yapmtm