Bibliophilia-1991 Yoncayadi ay maşallah ne güzel ömrü uzun hayırlı evlat olsun inşallah bende böyle rahatça doğururum korkuyorm ama yine de çok istiyorm
Yoncayadi Hilal_25 evet 9 cmdi hizlansin diyr taktik ama zat3n kendi sancindsn bi farki olmicak dediler yarim saat sonrs doguma girdim
Gulsahurer Yoncayadi Rabbım huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bu güzel pozitif doğumun bizlerede nasip olsun inşallah 🤲🤲☺️
Yoncayadi Sera34 insallah cnm bianda oluyor valla brnmde hicbir belirti yokken nisan geldi ve ayni sabahi dogumum oldu rabbim sanads benmki kadar kolay dogum nasip etsin🙏
Yoncayadi Mom092 aminnn cok tesekkur ederiz darisi tum bebislerini bekleyenlere saglikli bi sekilde kucaginiza almak nasip olur insllah🙏💙
Yoncayadi Neslihanmetin onun mutlaka bi vakti saati var bu hafta alirsnz insallah kucaginiza olumlu dusunun hayirlisi olsun insallah🙏🙏
Yoncayadi Mnp korkma canm dogru nefes almayi bilirsin o surecee bi sekilde goz yunuyosn dogduktan sonra ise hicbir sanci kalmiyor normal dogumdan vazgecme 👍
Yoncayadi Fatmanurkor94 valla bende anlamadm ki cnm don 1 cm icin niyr beklettiler beni allahtan cok uzun surmrdi ama 3 dikisim var olmas olurmu
Yoncayadi Buyrenk beni beklettiler ama ya ugrastilar baya 3 dikism oldu sonunda ama bunada sukur allhtsn acilmam hizli ilerledi daha uzun surenlerde var bunada şükür 🙏
Yoncayadi Hilalgc tabi bir azalma oluyor ama göbeğine dokun surekli oyna hissediceksn benmkini son gune kadar zaten hickirik tuttu hastanryr yatinca zatrn dogum aniina kadar nst kontrolunde kaliyosn