Mrs_veterinerius Tospikveannesi bende aynıyım su ve sürekli hareket ediyorum bitmeyen ev işleri çalışan biri olarak hiç oturtamıyorum darısı başıma tüm gebişlerin başına🤗
Tospikveannesi Mrs_veterinerius Amin inşallah canım🙏🏻Bekleyen her arkadaşıma rabbim yardım etsin ve kolaylıkla kavuşun yavrularınıza🤗
Hilal27 Tospikveannesi maşallah çok güzel bi doğum hikâyesi darısı başımıza inşallah bende Çarşamba gününe kadar sancım gelmezse doktorum suni sancıyla baslaticaz dedi çok tedirginim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın 🤲🤲
Tospikveannesi Hilal27 hiç tedirgin olma canım sonunda yavrunun kucağında olacağını düşün ve sakin bir şekilde karşıla sancı yı rabbim hızlı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah🙏🏻😊
Tospikveannesi Toobah Amin inşallah canım🤲🏻Aynı benim doğumum gibi kolay ve hızlı bir doğum diliyorum😁😘
Hilal27 Tospikveannesi çok teşekkür ederim inşallah kolay geçer rabbim bütün hamilelere kolaylık versin inşallah
3846 Tospikveannesi bende hamileym ve ilk hamileliğim korkuyorum açıkçası doğumdan ama böyle hikayeler okudukça kendimi iyi hissediyorum o kadar korkmamam gerektiğini anlıyorum Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin 🙏🙏
Tospikveannesi 3846 Amin Allah razı olsun canım🙏🏻Korkma cesaretli ol inanki dayanılmayacak bir ağrı yada acı değil☺️Hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin rabbim inşallah🤲🏻
3846 Tospikveannesi amin inşallah daha vakti var 13. Haftadayiz inşallah seninki gibi güzel bı doğum olur
elifgenc Tospikveannesi maşallah barekallah inanılmaz derecede güzel bir doğum olmuş bu 😍Allah hepimize böyle güzel böyle kolay doğumlar nasip etsin 😍darısı başımıza olsun inşallah