3846 Tospikveannesi amin inşallah daha vakti var 13. Haftadayiz inşallah seninki gibi güzel bı doğum olur
Tospikveannesi 3846 inşallah canım hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin rabbim vakti geldiğinde🤲🏻😘
Aslitos Tospikveannesi ayyyy ne güzel maşallah rabbim hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰 güle güle büyütün evladınız ömrü uzun bahtı açık olsun.
Tospikveannesi Aslitos Allah razı olsun canım🙏🏻☺️Rabbim hepinize yardım etsin ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah🤲🏻
Linadfne Maşallah Rabbim hepimize böyle doğum yapmayı nasip etsin benimde ilk hamileliğim 34 haftaya gircem inşallah böyle bi nefeste gelir kızım 🤲
Tospikveannesi Linadfne Amin inşallah canım🤲🏻Rabbim bu yolda kimseyi oyalandırmadan kolay doğumlar nasip etsin inşallah😘
Alycly Maşallah size ve meleginize 🧿 ne güzel bir doğum hikayesi. Darısı tüm hamişlerin başına 🙏🏻 siz kaç kilo ile başladınız gebeliğe ve doğuma kadar kaç kilo aldınız?
Tospikveannesi Alycly sağol canım😄Amin inşallah🤲🏻 Ben 74 kilo ile başladım canım 83 ilede doğum yaptım☺️
Gulsahurer Tospikveannesi sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah, o kadar güzel bir doğum hikayesi okudum ki inşallah bizlerede nasip olur 🤲🤲😊
Mom092 Tospikveannesi Masallaah Masallaaah ne kdar guzel bir dogum olmus 😊 Bizlere böyle kolaylıklar nasip etsin Allah’ımmmm 🤲 Sağlıcakla büyüt evladını 🥰