Emire-09 Allah bebeğinizi büyütürken de hiç sıkıntı göstermesin size inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi 😊💕
Mrs_veterinerius Tospikveannesi yaaa ne güzel bir doğum hikayesi aşalar size bunalrı okuyunca bende biran önce kavuşmak istiyorum normal doğum için yediklerini içtiklerini yaptığın egzersiz varmı bizimle paylaşır mısın?🤗
Tospikveannesi Mrs_veterinerius özel olarak hiç birşey yapmadım canım😊hatta pandemi yüzünden korktum yürüyüş bile yapamadım düzenli olarak tek yaptığım bol bol su içmek ve evde sürekli hareket halinde olmaktı😄
Meneksegul68 Tospikveannesi ya ne güzel Bi doğum olmuş inşallh benimkide öyle olur hayırlısı ile 💕 Dikişiniz varmı
Toobah Tospikveannesi maşallah maşallah Allahım hayırlı uzun ömürler versin melrğinize de size de 🥰🥰 klasik soru neler yaptınız doğum öncesi 🙈
Tospikveannesi Toobah Allah razı olsun canım🙏🏻Özel olarak hiç birşey yapmadım sadece suyu çok bol içtim ve evde sürekli hareket halindeydim ☺️
Mrs_veterinerius Tospikveannesi bende aynıyım su ve sürekli hareket ediyorum bitmeyen ev işleri çalışan biri olarak hiç oturtamıyorum darısı başıma tüm gebişlerin başına🤗
Toobah Tospikveannesi çok güzel bir doğum hikayesi hatta burada okuduğum en güzeli diyebilirim 🥰🥰 Allahım bizlere de böylesini nasip etsin 34+1 den heyecanla yazıyorum 🤗🤗🤗
Tospikveannesi Toobah Amin inşallah canım🤲🏻Aynı benim doğumum gibi kolay ve hızlı bir doğum diliyorum😁😘