Eczmery123 Tospikveannesi Ayy hayalimdeki doğum😍 Allahım şu an hamile olan tüm kadınlara böyle rahat bir doğum nasip etsin 🙏 ilk bebek mi?
Tospikveannesi Eczmery123 evet canım inşallah rabbim hepinize böyle kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin🤲🏻😃
Tospikveannesi aymira_27 Amin inşallah🤲🏻Özel hiç bir şey yapmadım canım😄doğru düzgün yürüyüş bile yapamadım
sule3950 Tospikveannesi ewt rabbim yardım ediyo şükür 🤲🤲 darısı bana ve tüm hmilelere inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım sizde sağlıklı sıhhatli büyütün 🤲🥰
NeslihannK Tospikveannesi Ayy Maşallah Sübhanallah Ne kadar güzel harika bi doğum olmuş Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 💕 Meleğini bol bol kokla izle sarıl bizlere de dua etmeyi unutma Allahim hayırlı uzun ömürler versin Hayırlı evlat olsun Inşallah 🤲
Tospikveannesi NeslihannK Allah razı olsun canım🙏🏻Tüm dualarım doğum bekleyen arkadaşlarımla Rabbim hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah🤲🏻
Tospikveannesi Cnnsmy Amin inşsllah canım🤲🏻Extra hiç birşey yapmadım canım evde sürekli hareket halindeydim sadece☺️
Tospikveannesi ecnky Allah razı olsun canım🤲🏻Kesi atılmadı bana tam açılım olmuştu çünkü ama doktorum bebeğin çok hızlı bir şekilde kanaldan geçtiği için sıyrıklar ve küçük bir yırtık olduğunu söyledi 3 dikiş atıldı bu nedenle
Nevin-nvn Tospikveannesi maşallah çok güzel bi doğum olmuş benim 17 gün var çok korkuyorum inş böyle bi doğum olur sancım şuanda var nst çıkıyor bakalım
Tospikveannesi Nevin-nvn korkma sonundaki güzelliğe odaklan😊inşallah sancıların yeterli olur ve suni almadan kolayca kavuşursun yavruna🙏🏻
Verasmommy Tospikveannesi Maşallah çok güzel bir doğumunuz olmuş😊 Kontrollerinizde açılmanız var mıydı öncesinde bi anda mı 7 cm mi oldu?
Tospikveannesi Verasmommy 1 cm falandı canım NST de sancımda çıkmıyordu 40. Haftayı bekliyorduk suni ile başlatacaktık doğumu ama aniden gelme kararı verdi benim meleğim 😁
hulya1406 Tospikveannesi Allah bağışlasın size ☺️ İnşallah bizimde sizin gibi kolay olur doğumumuz 😉 kaçıncı hafta ve kaç kilo doğdu bebeğiniz ? ☺️