Hulyaa46 1605 canım ben 20+2 oldum hiç karnım yok 😅 doktorum sen nasıl 5 aylık hamilesin diyor. Bebişin hareketi olmasa hamile olduğmu anlamıcam
Merinosunannesii 1605 12.haftada cıktı göbüşüm pantalonlarda zorlamaya basladım artık düğme kapanmıyor 14+2 dün sonunda gittim hamile pantalonu aldım😂😂
MystryYYy 1605 daha küçük cnm ondan. Benim hc ic krnm yok 9. Haftada çıkıyor hafften sonra duruyor buyumesi 1 hafta oncesi krnim cok yokken 1 hfta içinde şişti 25 haftlgz 🙂
sila_aleyna Arel-sofia allahim bir sag saglim kucaklarimiza gelsede evimizde kucucuk bir bebek ve ileride bize anne diyebilecek hayali bile cok guzel
istanbul3434 1605 3 ayda regl siskinligi gibi cikti, 4. Ayin ortalarina dogru artik hamile oldugum belli olmaya basladi. Ama bol giydigimde yine belli olmuyodu. Simdi 6. Aydayim karsidan karsiya gecerken arabalar yol veriyo karnimi gorup🤣
ysfali06 1605 benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde buna rağmen değişmedi evet belki 5 ayda da böylr olur ama bu durum kişiye göre değişir. Benimle hamile Bi arkadaşımın göbeği kendinden 2 dk önde gidiyor 😅
Selcanozr Mervince 7 ay önceydi 15000 küsür de 5 haftalık öğrendim ama bta alakası yok bilinmiyor zaten iki kızımda cennete melek oldu
Merveeeeeeeeeeeeeee 1605 daha çok erken benim 26 haftamda çıkmıştı şuan keyfini çıkar ondan sonra zorlanıyorsun 😇