Esme1989 1605 daha çok erken canım bebek şuan karnında çok küçük belli olmaz. Benim tam olarak 20.haftadan sonra belli olmaya başladı
1605 Esme1989 arkadasim da ayni sekilde gebe 15 haftalık oldu o ama gorseniz 6 aylik hamile gibi duruyor ve karni 10 haftalikken cikti
ysfali06 1605 benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde buna rağmen değişmedi evet belki 5 ayda da böylr olur ama bu durum kişiye göre değişir. Benimle hamile Bi arkadaşımın göbeği kendinden 2 dk önde gidiyor 😅
Busra34ybg 1605 16. Haftadan sonda belli olmaya basladı benim 5. Aydan sonra daha net belli olurmus zaten :)
Haticeyuce31 1605 canim benim oğlumda 5. Ayda başladı belirginlesip çıkmaya bünyeden bunyeye değişiyor tabi kimisinin ic karni geniş oluyor cok cikmiyor kimisinin 3 aylıkken baya çıkıyor simdi 2. Ye hamileyim bunda nasil olur bakalım 🤲
1605 Neslihan1903 bu benim ilk gebeligim ve ben tedaviyle hamile kaldim cok istiyordum allahim sonunda dualarimi kabul etti onun icin cok heyecanlıyım
Selcanozr Mervince 7 ay önceydi 15000 küsür de 5 haftalık öğrendim ama bta alakası yok bilinmiyor zaten iki kızımda cennete melek oldu
Neslihan1903 1605 benimde öyle kardeşim ilk ve tüp bebek zamanla çıkacak göbeğimiz bebeğimiz büyüyor merak etme 🤗