OzgeSahin2 1605 19 haftalik olana kadar dümdüzdu karnim hicbir hamilelik belirtisi yoktu cok uzuluyodum 19 20 suan 21 haftaligim patlama oldu sanki aniden birden firladi
sila_aleyna 1605 kullanici adi benim ya gobegim var benim normalde ama sert ayni gaz şişkinliği gibi ondan
MrsYilmaz 1605 24. Haftamdayim belirgin oldu baya. Ama küçük yine😊 vücut tipiyle de alakalı olabilir ama sizin daha çok erken
sultanacan 1605 daha çook erken iç karınla alakalı ben doğuma yakın 5 aylık gibiydi karnım ilk gebeliğimde hatta doktor iç karnın geniş demişti şimdi ikinciye hamileyim 8+3 bakalım bu nasıl olcak
asiltosumm35 1605 canim daha cok erkn ki. Benim ilk gebeligim 17.den sonra cikmaya basladi o zaman bile boyle minnacikti. 20. Den sonra artik hamile oldugim anlasildi
Ruya26 Daha ne yaptın çok yenisin :)) benim 22. Haftadan sonra çıkmaya başladı detaylıya gittiğimde gerçekten hamile misin filan demişlerdi 🤷🏻♀️ Geç çıkması daha iyi hiç acele etme ister istemez hareket kısıtlılığı yaratıyor çünkü göbek ☺️
Neslihan1903 1605 benimde öyle kardeşim ilk ve tüp bebek zamanla çıkacak göbeğimiz bebeğimiz büyüyor merak etme 🤗