Ncmtntuuba Gizemela renkli verdi mi size fotoğraf ? Ayrıntılı sn bahsetmiyorum renkliden bhsediyorım ha.
Gizemela Ncmtntuuba renkli ultrasyonu var evet . Sarı renkte olan ultrasyon kağıdından bahsetmiyormusunuz . Eğer oysa evet var . Kliniği arayıpta öğrenebilirsin . Randevu almadan gitme derim yoksa çok beklersin orda
Ncmtntuuba Gizemela yaaa cok sağol cnaım cpk mutlu ettin beni ben pazartesi arıyıp randevu alayım . Ararken renkli için gelicem demem gerkiyor mu
Ncmtntuuba Ebruelif72 peki birşey sorabilir miyim cnsım sana ya. Şimdi ben normal doktor randevusu mu almam lazım yoksa renkli ulrtason için mi almam lazım ?
MehZey Gizemela olmaması gerekiyor araştırma hastanesi olarakta konuşulmuş ama araştırma Hastanesi’ne çevirirlerse orayı çok büyük tepki görürler çünkü Batman’ın kadın ve çocuk hastalıkları hastanesine ihtiyacı var
Ncmtntuuba MehZey bölge de bazı bölümleri bile kapattılar kovit sayısı azaldı dşyr. Ben zannetmiyorum ki dönüşsün pandemiye .. önce o servisler acılır eğer vaka artarsa daha sonra belki oda inanmıyorum pek aslında ama insallah olmaz
MehZey Ncmtntuuba ama çok geciktirdiler 5 6 yıldır bu hastane ile uğraşıyorlar neden büyük şehirlerde bu ilgisizliği görmüyoruz batman çok geri planda tutuluyor başta devlet alaya almış ki şimdide pandemi hastanesi araştırma hastanesi diye diye geçiştiriyorlar 🤦🏻♀️
Ebruelif72 Ncmtntuuba 24+1 de gittim de. Renkli ultrasyon ve siyah beyaz ı var aynı yerde ikisi ile aynı anda bakıp organları ile ilgili kendisi ile ilgili genel bilgi veriyor. Bence hangi haftada gidersen git renkli de bakıyordur zate’. Randevu alırken de sorarsın yine
Ncmtntuuba MehZey ya ben atandığımdan beri açılacak sözde surekli geçiştriliyot bide üstüne pandemi geldi daha yavaşladı hersey..
MehZey Ncmtntuuba hayırlısı olsun ne yapalım bu gidişle gelicez SSK ya gelmeden de yazicaz sana ara ebe arkadaslarini iyi davransınlar bana yoksa oturup ağlarım orda diye 😀
MehZey Ncmtntuuba şuan 30+5 günlüğüz erkekler geç doğarmış Aralık sonu Ocak başı bekliyoruz hayırlısıyla 😊 sen hamile olmayaydın o gelmeden doğurmam diycektim 😀
Ncmtntuuba MehZey hahah 🤣🤣ben şuan iiznkiyim ama mutlaka haber et ben arkadaşlara drrim. Benim de Mart’ta insallah