Ncmtntuuba MehZey hahah 🤣🤣ben şuan iiznkiyim ama mutlaka haber et ben arkadaşlara drrim. Benim de Mart’ta insallah
MehZey Ncmtntuuba sağlıkla gelsin insaAllah ne yapalım numaranı alcam doguma yakın bı baktın gece yarısı aradım seni 😀
Ncmtntuuba Ebruelif72 aradım canım var dediler. Ama devlete gittiğimde de var demişlerdi insallah doğru anladılar beni.yarın gidecem. Bakalım sonuç hakkında haber ederim size ♥️
Ncmtntuuba Ebruelif72 gittim canım renkli gördük ama fotoğraf olarak vermedi renkli siyah beyaz verdi cnaım senin öyle miydi
Ebruelif72 Ncmtntuuba evet bana da öyle verdi sonra dan da istemedim renkli de ver diye. Durumu nasıl mı peki cinsiyet neydi
Ncmtntuuba Ebruelif72 amin cnaım amin senin neydi cinsiyet ,? Bu arada cinsiyet partim diye post açtım baksana fotoğraflarınıza beğenecek misin 💓
Ncmtntuuba Ebruelif72 yaaa ben hep ilk oğlum olsun istedim abim yok abisi olsun isterdim çocuklarımın. İlk gebeliğim erkekti düşük yaptım. Nasip böyleymiş şimdi kızım olucak. Arkadaş dost olacak bana insallah 💕