Ncmtntuuba detayliya girdim medical kemal bey de gittikten sonra yazarim demistim 😊. Sadece muayene ucreti odedim ek bi ucret talep edilmedi fakat cok ovulen bir kemal bey ile karsilasmadim acikcasi bilgisine soz soyleyemem ama ilgisi hos degildi acikcasi mecburen muayeneye almis gibi bir tavri vardi oysa ozel hastane ve takipli hastalari ile devam etmek istese edebilir yada takibini surekli ona yaptircam yeni gebelerle vs hic bir mecburiyeti yoktu madem disardan hasta kabul ediyorsun etik bir sekilde davranman gerekir hic oyle olmadi gercekten. Arkadasim gebeligi boyunca buyun kontrollerini emire hanima oldu dogum esnasinda ki tavirlari hosuna gitmeyince eda hanima gitti son anda eda hanim gayet guler yuzle karsiladi arkadasim sonrasinda ozur diledi hatta hic sorun degil bizler doktoruz bu gibi seylere takilmayiz siz ve bebeginiz iyi iseniz gerisinin hic bir onemi yok dedi bilseydim diyarbakira falan giderdim valla hic ugrasmazdim ayrica ne bi ultrason kagidi verdi ne de detayli ultrason sonucumu verdi.