AycanAycan19 Selinbam b3ndw ayni sekilde 15 dk bi wc yolu tutuyorum bnmde idrarda üreme var 10+1 doktor 10 gunluk br ilac verdi balakim 12. Haftada kontrolum var insallah geciyodurrr
Selinbam AycanAycan19 geçmiş olsun sıkıntılı biley ya bebek yüzünden mi sık çıkıyorum enfeksiyondan mı anlayamıyosun
merve0128 -Ozlemcelik388 ya ben 23+3 teyim yatağımı tuvalete serecem o haldeyim ya nasıl olacak bilmiyorum uyku denen bir şey kalmadı zaten 🤦♀️
-Ozlemcelik388 merve0128 gündüz o kadar değilde gece zor oluyor gerçekten 🙈 uyku kaçıyor orda gözler gidiyor ☺️
-Ozlemcelik388 eymenMomy_ bende kaplumbağa gibi 🤣🤣🤣🤣ilerlemiyor. Sanırsam gezmek dışarı yasak olduğu için bana 🙈🙈 yata yata gecmiyor
eymenMomy_ -Ozlemcelik388 ayy pandemiden dolayı benimde ilk aylarım öyleydi ama şimdi son 10 günümüz kaldi😁
ESMAARAS aezgi canım ben de 29. Haftadayım bazrn korkıyorım ıcımdw su kalmadı dıye esım gecr artok yuh dıyo her kalktıgımda bıkrr tuvalette uykum geldı klozettr ya ❤️
-Ozlemcelik388 eymenMomy_ benimki erken doğum geçmişim olduğu için gezmek yasak biraz 🙈🙈☺️☺️☺️ maşallah hayırlısı ile kucağınıza alirsiniz
merve0128 -Ozlemcelik388 aynen öyle canım hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🤲🤲🥰
Smyy34 -Ozlemcelik388 iyi günleriniz daha ☺️ 36+1 ne gündüz ne gece tuvalet bitmiyor günümün çoğu tuvalette geçiyor sırf bu sebepten uzun sürelik bı yere gitmiyor ve gezemiyorum 😂 daha birşey içtiğin zaman bitirmenle tuvalete gitmen bir olacak