Busra_0738 -Ozlemcelik388 aynen öyle ama nedense içemiyorum içsem heralde tuvaletde yatarım 🙈zorluycam ama kendini
Piremses -Ozlemcelik388 Haftamdayım beş dk da bir küçük tualetim geliyor. Bazen wc ye giriyorum kalkıp elimi yıkıyorum tam wc kapısından çıkarken yine geliyo. Orda yaşıyorum nerdeyse😩
Gulsum_coskun -Ozlemcelik388 10 dakikada birse gene iyi 🤣 şuan 36+4 haftalığım tuvaletten kalkar kalkmaz gene tuvalete giresim geliyor salonla tuvaletin koludorun arası 7 metre 2dk bi mekik okuyorum resmen 🤣
19231923 -Ozlemcelik388 ben 30 haftalığım kaç haftadır çıkamıyorum bazen WC kapısından bile geri dönüyorum gece gitmekten uykum kaçıyor artık psikolojim bozuldu
aezgi ESMAARAS 31 haftlağım resmen beni tarif etmişsin 😂😂 sonraki haftalarda yatağa gitmeyip wc de uyucam sanırım bu gidişle😂😂
ESMAARAS aezgi canım ben de 29. Haftadayım bazrn korkıyorım ıcımdw su kalmadı dıye esım gecr artok yuh dıyo her kalktıgımda bıkrr tuvalette uykum geldı klozettr ya ❤️
Gkcen-61 Zuhal14 hahahahhahha aynen öyle alıştık yahhu ben beş dakika da bir damla halinde gidip geliyorum eşimde bıktı uyaniyor hep benim yuzume
Rabiaalptekin balyanakoglum Al benden de o kadar valla gittiğimde ise ayrılamıyorum bırakmıyor beni😂eşim 1 dakika da bir seslenip duruyor ben gelmeyince
Smctn -Ozlemcelik388 22 haftalik olduk gebeligimin ilk gününden beri 20 dk.bir wc ye gidiyorum yoruluyorum git gel git gel 🙈