Baharhnm -Ozlemcelik388 Gayet normal. 20+6′yım en başından beri tuvaletle kankayım ben 😂 Bende şimdiden gece mesaileri de başladı ayy ayy
Merimex -Ozlemcelik388 bende aynı sürekli tuvalete gidiyorum gittiğime değse neyse ama azıcık birşey için bile saatlerdir yapmiyo gibi oluyorum:(
-Ozlemcelik388 Merimex aynen çıkıyorum 2 dakika sonra tekrar girsem bile sanki hiç yapmamış gibi 🙈🙈☺️☺️
incininannesi -Ozlemcelik388 ben 15 haftaligim bende çok gidiyorum hele de gece lavaboya kalkmakta resmen yyuyamaz oldum ama.ben 3 3 buçuk litre su iciyorum ona bağlıyorum
-Ozlemcelik388 incininannesi su içme oranım ilk günde beri aynı ama bu kadar şık gitmedim ben 🙈 19 haftadan sonra tuvalet ile aramda kopamayan bağ oluştu ☺️☺️
Seyma2861 -Ozlemcelik388 koşarak zor yetişiyorum hatta bazen yetişemediğim de oluyor 🤭🤭🤭 aniden sıkıştırıyor . İlerleyen zamanda dahada artacak diyorlar
Mekselinda -Ozlemcelik388 ahhhhh ben sormuşum gibi oldu 😃 hemde nasıl varya 18 haftalık fakat gece 3 kere öğlenleri sürekli mutfak ve WC deyiz uykum bile parça parça oluyor artık ve hani böyle normalde değil sanki on saattir tutuyormuşum gibi bi baskı 😃😃😃😃
Yeliz1 Yarami deştin bazen çıkarken tekrar geliyor geri dönüyorum 😀😀 bazende altıma kaçırıyorum resmen ayağa kalkmaya korkar oldum