Deletedmom382 nil_-32 farsca kokenli bir isim guzel kadin demek. Mahpeyker kösem sultan vardi Osmanli da da tarihte devlet yasalarina ve devlet islerine tek hukmeden kadin 😊😊
Deletedmom382 Melikeuurlu ikra=oku demek. Biraz manasiz degil mi ? (cumlenin tamami Allahin adi ile oku demek ama sadece ikra kelimesi tek basina oku demek)
Cbpinarq Bizde Alya koyucaz kızımızın ismini inşaallah.yanına bi isim daha düşünüyorum ama bilemedimde fikriniz var mı anneler kararsızım😊
Aybukeeee nil_-32 biz nasipse Simay Bal koyacağız Simayi ben Bal i babasi istedi 9. Ayimiz bitti bekliyoruz nasipse ❤
Baharsancak Aybukeeee bal yerine asel olsa daha iyi çocuklar çok acımasız oluyor okulda bal ismiyle çok dalga geçilebilir yinede hayırlısı olsun 😘
Dlngnz Didi6 çok kişi söyledi bana ama iki anlama geliryor çok araştırdım son ana kadar vazgeçme ihtimalim yüksek gibi ikinci ismi düşündüm şimdiden Elisa olcak yada bakalım🤷♀️
Fatmanur17 nil_-32 Umay diye karar verdik ama yanına bir isim daha arıyoruz bizde 33+5 im hala isim bulamadik.
Folikasit18 Fatmanur17 biz de Oğlumda da kız olursa Umay olacak demiştik. İkincinin kız olacağını öğrenince ismi hazırdı 😍 ya anlamı o kadar güzel ki yanına onun anlamına yakışır bir isimle ya da tek kullanacak gibiyiz.