hulya1406 Zerin1234 bizde aynıyız bugün 37+3 olduk bebek olacak hala isim bulamıyoruz var bir kaç tane kura atalım diyor nasip bakalım ne olacak.
hulya1406 Zerin1234 tabiki.Defne,derin,nehir,İrem,Hira,miray,efsun en nehir diye çok istedim şuanda da İrem bakalım değişmezse :) sizinkiler neler ?
Zerin1234 hulya1406 çok güzel isimler benim eşime sunduğum isimler ise lina, masal, kumsal, neşe, Duru, ilayda, eliflam, hiranur ama eşim hiçbirini beğenmedi
Didi6 hulya1406 İrem ismini iyi araştır canım. İrem Allah’a isyan eden bir halk tarafından yapılmış sahte cennettir
Azrabetulunannesi hulya1406 canım irem çok güzel çok görkemli iyi bir şehirmiş fecr suresinde de geçiyor fakat sonradan allaha isyan eden bir kavime dönüşmüş o yüzden başka isim düşünebilirsin
Oznuryener19 nil_-32 Leylifer olcak kızımın ismi gece ışığı demek ❤ ama yanına bi isim daha istiyorum bulamadım
FatosEngin Tugbaslan3458 Efruz İkra Ecrin Almina defne Zehra derin deniz çisil öykü rüya Asel minel Armin Zeynep
Mercimeginannesi-ozge Ben kızıma cok güzel isimler buldum baya arastırdım basta liya ismini buldum eşime söyledim hosuna gitti sonra elissa ve mihran ela ismini buldum babası pek begenmedi isimleri en son liya ismine karar verdık öyle kaldı insallah sağlıkla ismi gibi sabırla gelir zamanında yavrum🤲🏻🥰
Didi6 Mercimeginannesi-ozge Liya ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/07/liya-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1