annepanda kbrMEVA bende kızim olursa adına bal eklemek istiyorum ama eşim bu konuda çok sıcak değil.. ne guzel bir isim bulmuş eşiniz..
Zerin1234 nil_-32 valla ben 37+3oldum hala bulamadım içime eşim sağ olsun sinen isim bulamıyorum bulduklarımı eşim beğenmiyor ve aşırı rahatsızım bu durumdan
hulya1406 Zerin1234 bizde aynıyız bugün 37+3 olduk bebek olacak hala isim bulamıyoruz var bir kaç tane kura atalım diyor nasip bakalım ne olacak.
Ezgiiiiiii Zerin1234 Zerin1234 aynı durumdayım bende benim beğendiğim hoşuna gitmiyor kumru ismini önerdi kendisi önce tamam dedim şimdi isime ısınamıyorum bunu esime nasıl diyeceğimide kara kara düşünüyorum
Tugbaslan3458 Zerin1234 hemde ne sinir bozucu kafam esiyo bakiyorum bak bak dur hic bisey yok kafama yatan en son sinir küpü oluyorum doğana kadar bakmicam diyip sinirleniyorum mantikli doğru düzgün kafama yatan yok sanki dünyada isim bitmiş
Deletedmom382 nil_-32 farsca kokenli bir isim guzel kadin demek. Mahpeyker kösem sultan vardi Osmanli da da tarihte devlet yasalarina ve devlet islerine tek hukmeden kadin 😊😊
FatosEngin Tugbaslan3458 Efruz İkra Ecrin Almina defne Zehra derin deniz çisil öykü rüya Asel minel Armin Zeynep
Didi6 Dlngnz Zümra ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Dlngnz Didi6 çok kişi söyledi bana ama iki anlama geliryor çok araştırdım son ana kadar vazgeçme ihtimalim yüksek gibi ikinci ismi düşündüm şimdiden Elisa olcak yada bakalım🤷♀️
Deletedmom382 Melikeuurlu ikra=oku demek. Biraz manasiz degil mi ? (cumlenin tamami Allahin adi ile oku demek ama sadece ikra kelimesi tek basina oku demek)