Svdsmz34 1MelekAnnesi_ vala bu o kadar tontis olmicak açıkçası ilk kızım 3700 doğmuştu mesela çünkü onda çok tatlı meyve yemiştim ama bunda o kadar iştahlı değilim kendimde çok kilo almadm doktorda bebek icin 3100 gbi doğar dedi 🙂 sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)
1MelekAnnesi_ Svdsmz34 7 Aralık dedı once doktor snra dha erkende alabiliriz ddı canım su an 37 haftadaaym
Papatyali Elmaveannesi en son 32 de gittik 2300 dü ondan sonra gitmedim artık doğuma gideceğim muayene için çağırdı ama virüsten dolayı gitmek istemedim dr da tamam dedi 🤷🏼♀️
Papatyali 1MelekAnnesi_ 38e kadar doğurmazsam gidicem doktor da gelmeyebilirsin sıkıntın olmadığı sürece dedi 🤷🏼♀️
A_Alparslan 1MelekAnnesi_ 40 hafta 22 Aralık gözüküyor erkek olduğu için mi bilmiyorum geç sanki 🤷 hayırlısı inşallah 38 de doğurmak istiyorum 🤭
Efmavi Beklenen doğum tarihimiz 17 Aralık ama pozisyonundan dolayı sezaryen gibi görünüyor 8 Aralıkta olma ihtimalimiz yüksek 36+2 olduk
Mucizelerim34 1MelekAnnesi_ 24 aralık da 40 haftalık oluyorum 2. Hamişliğim 1. Oğlumu 37. Haftam da normal doğum ile doğurdum bu oğluşumda o haftalarda gelmeye karar verirse aralığın ilk 10 günü içinde bekliyorum şuan 35+2 deyim 2 haftam kaldı 😌😊😊😊
Busraaygin 1MelekAnnesi_ ilk hamileliğim 3 Aralık gözüküyor şuan 38+2 olduk oğluşumla inşallah vaktinde gelir eğer kilo alması durursa normal doğum kilo almaya devam ederse sezeryan olacak
mucizemhu 1MelekAnnesi_ Ya magnezyum ilacı dediginiz nasıl oluyor tam olarak ismi ne bendede var aynı mi bilmiyorum bide kas gevşetici diyede geçiyor 😌
1MelekAnnesi_ mucizemhu magnezyum tablet canım mavi uzun kutuda suya atıyorsun erıyo ıcıyosn gece bacak kasılmaları ıcın falan veriyorlar
mucizemhu 1MelekAnnesi_ Anladım canım teşkkur ederim. Benim kişide aynı sadece kutusu mor ismide efermag bacağım katılmıştı diye doktor verdi hem kas gevşetici hem magnezyum diye geçiyor