Rumeysaaa asiltosumm35 canım kasıntıyla ne alakası var benmde kasınıyor vucudum bır sorunmu oluyor acaba bılmedıgımden soruyorm
Papatyali 1MelekAnnesi_ 36 haftalığız 12 Aralık son gün o zamana kadar gelmezse suni ile başlatalım doğumu dedi dr tam 39 haftalık oluyor onda. kızım 38 haftalıkken doğmuştu
Emation55 Tuucee1907 bende 34+2 de yaşasam ilaçlara devam ediyorum suan sancı görünmyr baklm zamnnda gelir inşallah en son kilosu 2400 dü
doganayse 20 Aralık dedi oda pazara denk geliyor 21 aralık olcak pazartesi 21 Aralık’ta en uzun geceymis 😊 38.haftam olcak şuan 34+1az kaldı çok şükür zaman çabuk geçiyor
Svdsmz34 1MelekAnnesi_ benim ikinci gebeliğm nasipse 17 aralıkta doğum olcak İlki mecburi sezeryan olduğu için buda öyle olcak 🙂
Svdsmz34 Şuan 35 haftam bitti. Alçağı zaman 39 un içinde olcam sanırım ilk dogumumdada 39 un sonunda almıştı canım. İçeride ne kadar dursa bebek için o kadar iyi mantığıyla hareket ediyo galiba doktorum 🙂
Elmaveannesi 1MelekAnnesi_ 36 haftalik olduk bizde.. doktorum 38den once doğum plani yapmayacagini soyledi. Bebegin kilosuna, pozisyonuna gore karar veriyormus bakalim nasil olacak
Papatyali Elmaveannesi en son 32 de gittik 2300 dü ondan sonra gitmedim artık doğuma gideceğim muayene için çağırdı ama virüsten dolayı gitmek istemedim dr da tamam dedi 🤷🏼♀️
Svdsmz34 1MelekAnnesi_ vala bu o kadar tontis olmicak açıkçası ilk kızım 3700 doğmuştu mesela çünkü onda çok tatlı meyve yemiştim ama bunda o kadar iştahlı değilim kendimde çok kilo almadm doktorda bebek icin 3100 gbi doğar dedi 🙂 sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)