mucizemhu 1MelekAnnesi_ Anladım canım teşkkur ederim. Benim kişide aynı sadece kutusu mor ismide efermag bacağım katılmıştı diye doktor verdi hem kas gevşetici hem magnezyum diye geçiyor
queens Amadeus benimde aynı gün görünüyor :) inşallah ocağa sarkar 2020 yılına doğmasını istemiyorum :(
Duygucylk Gzdedsgrn çatı muayenesi oldum ancak bebeğin kafası büyük olduğu için bu hafta doğmazsa normal doğma şansı yokmuş malesef çarşamba günü sezeryan günü verecek doktorum
Elfynsmr Gzdedsgrn yok olmadım doktorumda bahsetmedi hiç bilmiyorum ne zaman olucam ama meraktayım 🤷🏼♀️ İki haftada bir gidiyordum artık haftada bir e düştü dün gittim haftaya gittiğimde soracağım bakalım
Gzdedsgrn Duygucylk himm ben daha cati muayenisi olmadim 38. Haftada dedi ama cok geç geldi bana hakkinizda hayırlısı sağlıklı olsunda❤️❤️
1MelekAnnesi_ Hnfth banada oyle ddı ama bellı de olmz ddi ınsallah erken davranmaz su an kılosu kac🤗💜
minnoscan Gzdedsgrn benim de 18 aralık tahmini tarih🌸 çatı 38de bakıcam dedi canım vardır bi bildikleri heralde🤷🏻♀️
Duygucylk Zaten normal yada sezeryan tercihim yoktu nasıl gelmek isterse bebişler hepimiz hakkında hayırlısı olsun🤲🏻
Papatyali 1MelekAnnesi_ 38e kadar doğurmazsam gidicem doktor da gelmeyebilirsin sıkıntın olmadığı sürece dedi 🤷🏼♀️