Baby216 Ebrarnisa sizinde Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ile doğum olur. Şu an kaç haftalıksınız
rodin123 1MelekAnnesi_ ikinci hamileliğim benim de normalde ocak dediler ama sezeryan olacağı için 39 haftada doğacak oda yılbaşı haftasi oluyor
Tuucee1907 Emation55 15 Aralık da ben. 2 kere erken doğum sancısı yaşadım hâlâ da riskimiz var senin ki neden olmuş🥺
Emation55 Tuucee1907 benmki kanımda enfeksiyon çıktı o tetiklemiş olabilir dedi doktor ama çok korkuorm daha erken senn yine benden az kalmış kaç kilo suan senn ki
Tuucee1907 Emation55 Benim de 33+3 ve 35+3 de oldu sancılarım şu an çok şükür 36+3 olduk🤲🏻İnşAllah zamanında gelir bebişlerimiz💙 En son ki kilomuz 2.300 gr dı 2.500 2.600 olmuştur sanırım
Melike145334 mucizemhu sizinle aramızda 1 gün var sanırım 21 Mart son adet tarihim bebeğinizn boyu ve kılosu nedır
mucizemhu Melike145334 Benim 25 mart son adet tarihim bebeğimin kilosu 33+1ken hastaneye gitmiştim 2200 gramdı şuan 34+2yim boyunu bilmiyorum oraya gidince sormayı unutuyorum 🙈😊
asiltosumm35 1MelekAnnesi_ 16 araliktan sonra olucak muhtemelen canim. 38. Haftam tam dolmus oluyor. Vucut kasintilarim yuzunden haftam dolunca sezeryan olucam
Rumeysaaa asiltosumm35 canım kasıntıyla ne alakası var benmde kasınıyor vucudum bır sorunmu oluyor acaba bılmedıgımden soruyorm
asiltosumm35 1MelekAnnesi_ yok canim magnezyumum da eksiklik cikmiyor hic ama kasintilarim cok siddetli 🥺
mucizemhu 1MelekAnnesi_ Ya magnezyum ilacı dediginiz nasıl oluyor tam olarak ismi ne bendede var aynı mi bilmiyorum bide kas gevşetici diyede geçiyor 😌
Emation55 Tuucee1907 bende 34+2 de yaşasam ilaçlara devam ediyorum suan sancı görünmyr baklm zamnnda gelir inşallah en son kilosu 2400 dü
Seymacvk 1MelekAnnesi_ Aralığın 17sinde 40 hafta doluyor 🥰 perşembe günü yapılacak çatı muayenesinde de doğum şekli belli olacak
BabyThalia 1MelekAnnesi_ bizim 40 hafta 4 Aralık ta doluyor, dr bugün kendini normale hazırlıyor dedi, Kasım sonu da gelebilir tabii ama nasip🤷🏻♀️😊inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz🙏🏻