24 haftalık hamileyim. Benimde bugün karantinadaki 7. Günüm. İlk semptom gösterdiğimde 38 derece ateş, içten titreme ve hafif öksürük vardı. Gece acile gittik parol serum alayım diye doktor benden şüphelendi test yaptırmamı söyledi hiçbir şekilde muayene etmedi sabah test yaptırdık ben pozitif çıktım eşim negatif. İlk gün ateşim vardı 37.5-38 derece olunca parol aldım. Bol bol mandalina,nar,havuç suyu içtim günde 4 litreye yakın su tükettim. 2. Gün felaket bir baş ağrısı girdi ve hala da ara ara geliyor. Eşimde 2 gün eklem ağrısı ve hafif öksürük vardı test istedik yaptılar pozitif çıktı o da. Daha sonra bende 4. Günde tat koku gitti bugün yeni yeni gelmeye başladı. Ekstra olarak C vitamini alıyorum zaten coraspin kullanıyorum bi de oksapar kullanıyorum bunların da etkisi oldu çok şükür hafif atlatıyorum. D vitamini günlük 10 damla ve güneşe çıkıyoruz balkonda bubların da faydası oluyor. Şimdilik iyiyiz çok şükür 3 gün sonra karantinamız bitiyor. Bebeğimin hareketlerini de ara ara hissettiğim için içim rahat. Karantina bitince test yaptıracağım daha sonra doktor kontrolüne gideceğiz inşallah her şey yolundadır. Rabbim bu süreci geçiren herkesin kolay atlatmasını sağlasın ve hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻