Benim annem pozitif mecbur ayni evde kaliykruz. O hic cikmiyor odasindan wc filan hep ayri, tum tedbirleri ultra aldik. Burun tikanikligi akintim var birkac gundur ama rahatsiz edici duzeyde degil. Zaten evi full havalandirdigimiz icin usuttugumu de dusunuyorum. Agizdan nefes almaktan bogazim kurudi bir gece ve kasinmaya basladi bal tarcin karisimi yaptim bol mandalina greyfurt filan tukettim gecti. Ama test olmaya korkuyorum sonuc pozitif gelirse diye. Belki geciriyorumdur bilemiyorum. 39+4teyim 3 gun sonra gunum doluyor belki biraz daha beklerse bebek annem de karantinadan cikar diye dusunuyorum tabi mumkun olur mu bilmiyorum. Hicbir belirtim de yok ne suyum geldi ne nisan. Sancim da yok sadece geceleri olan yogun kasilma var. Eger bu surecte dogurursam ve pozitifsem bebek dogduktan sonra bir zarari olur mu suan beni etkileyen bir durum yok bebekte anne karnindayken etkilenmiyormus.ama dogduktan sonrasinda kendi bagisikligi ile nasil.olur en buyuk endisem bu. Emzirmem yadaklanir mi o tarz seyler olur mu bilen var mi??