Muberrayurdakul_78 asel0162 benimde tat ve koku kaybim var. 29 haftalık hamileyim. Öksürük,ateş,eklem ağrısı yok ama. Nasıl atlatabiliriz bu illeti
Feerihan Muberrayurdakul_78 bende aynı şekildedir 30 hafta oldum bol su vitamin bizde 6.gündeyiz grip gibi geçiyo ama tat ve koku kaybı var eşimde sadece bel agrısı
asel0162 Muberrayurdakul_78 ben ayakta geçiriyorum bol c vitamini limonlu sıvı genelde çorba tüketiyorum
Eda0202 Sum_00 ben geçirdim yaklaşık 2 haftadır atlattım çok şükür korktuğum gibi geçemedi başta bebeğe zarar gelecek sanıyordum ama covit plesentadan bebeğe geçmiyormus bol bol c vitamini aldım nane limon tükettim yemeğime dikkat ettim mide bulantı iştahsızlık vardı ama bebeğim için zorla da olsa yiyordum ve morelimi hep iyi tutuyordum hem kendi sağlığım için hemde bebek etkilenmesin diye bana göre morellinizi iyi tutar yemek yiyip c vitamini takviyesi alınırsa kendinizi de yormadiginiz sürece sorunsuz atlatılır Allah’ın izniyle
Mrve233 Gunesibeklerken canım benim çok geçmiş olsun tat koku kaybın olduysa atlatmaya başlamışsın bana aile hekimliğinden arayan hemşire öyle dedi. Tat koku kaybım var dedim o zaman atlatıyorsun sonlarındasın artık dedi
Gunesibeklerken Mrve233 ya çok şükür geçsin artık bugün 9.gune girdik. Ve geçeceğine sanki ilerliyor gibi kusmaya başladım iki gündür öksürükten gecelerinde mide bulantısı dan kalkiyorum. Akşam uyumadan önce ciğerimin sag alt kosesi erik kadar bı bölüm o kadar sızladı ve ağrıdı ki nefes alamiyorum falan sanıp panik olduğum için kendimi zorla uyuttum. Yoksa sıkıntı yani. Uyandım çok şükür iyiyim şuan geçmiş o his hafif ağrı var.
Mirayse1 tgb123 suan bende hafif grip covit olabilir miyim acaba cok tedirgin oldum eiim covitte burnun akmaz tedirgin olma demişti. Ama tabi vücudmda ağrıo soğuk algınlığı cünkü bşde sürekli basım dönüyor. Kadın doğumcum bugün hamilelikte geip gibi enfeksiyonlarda bas dönmesi olur demişti
tgb123 Mirayse1 benim eşim covid olduğu için şüphelendim.kendini takip et eğer semptomların artarsa yaptırırdım. zaten hiç bişey kullanmıyorsun dinlenerek geçirmeye çalışıyorum
Emel0108 Kızlar 18+5 teyim, eltimle haftasonu görüstük ve korona testi pozitif çıktı sonradan öğrendik şimdi ben temaslıyım asla dısarı çıkmıyorum am koronamıyım diyede içim içimi yiyor 😣 bi bakmısım birsürü semptom gösteriyorum kendimce bi bakmısım hiç bisey yok napıcamı sasırdım test yaptır demeyin aşırı korkuyorum 🥺
Sebnemerve Emel0108 bende annemden temaslı olduğum için bende covid olmuştum. Zaten filiyasyondan dolayı karantinadaydım. Ne test yaptım ne başka bişey. Sadece sağlık ocağındaki doktorumla telefonla iletişim halinde oldum. Sakin ol canım hamilesin zaten hiç gerek yok teste ilaca evde kendi kendine çok rahat iyileşebilirisn. Bol bol c vitamini al
asel35 Ben mart ayında hastanede yattığım dönem hamile olduğumu öğrendim.Tat, koku alamama dışında semptomum yoktu.Tomografi çekildim, ilaçları kullandım. İnşallah Allah’ın izniyle yakında bebeğimizi kucağımıza alıcaz.
asel0162 Aleynakalkar 1 fincan sınırımız dikkat edelim yine de. Limonlu suyu c vitaminini bol bol tüket yinede tedbir iyidir
Busrabdullah_123 Aleynakalkar insan şimdi en ufak birseyden nem kapıyor mübarek bütün belirtiler corona ya cikiyo artık her grp olan her oksuren öle olcak diye bisey yok ama insan korkuyo cevremde bir sürü grp var sağlık ocağına gdiolar salgın var dio mesela doktorlar ilaç yazio gönderio e kış ayindayiz illaki hastaliklar olcak ama dünyaca bir korkar olduk 😒 yere gök dua ile canım dert verip derman aratmasin mevlam
Prensesannesi96 Sum_00 benimde yarın 10. Günüm bol su meuve tüket cnm. İlaç vermiyolar zaten bel ağrısı çok yaşadım halsizlik iştah gitti tat koku kaybı oldu parmaklarima sancı sizi giriyordy çok şükür hafifledim şimdi cuma test vercez yeniden inşallah negatife donmusumdur
Sebnemerve Sum_00 ben 1 ay önce geçirdim 3 gün bayaaa kötü oldum ateşim baş ağrım mide bulantım oldu. 4.günden sonra tat ve koku duyularımı kaybettim 3 hafta fakan sürdü düzelmedi hemen. Asla ilaç falan kullanmadım kullanamıyorsun zaten. Bol bol limon mandalina nar yedim doğal kuşburnu çayını içtim. Sürekli dinlendim. Çok şükür şimdi çok iyiyim.
asel0162 Sebnemerve aynen pozitif olsan dahi yapacakları bişey yok moraller yüksek tam istirahat bol vitamin su
Fatma2593 6217 6217 bende grip gibiydim grip oldum sanıyordum test yaptırdım dün pozitif olduğunu öğrendim
Sevmmmm Fatma2593 merhaba ben de grip oldum yani öyle olduğunu düşünüyorum. Sizin belirtiler neydi grip için ?
TugbnrT Benimde testim dün pozitif çıktı tüp bebekle hamile kaldım eşim kaptan gemide onun gidişine yeni alışmışken birde bu covid çıktı başıma çok üzgünüm durmadan ağlama krizi geçiriyorum annemlerde kalıyorum onlara geçirmektende korkuyorum tat ve koku kaybım var birde burnum tıkalı nasıl geçicek bu dönem 😢😢😢
asel0162 TugbnrT çok geçmiş olsun öncelikle moral çok önemli lütfen iyi ve güzel şeyler düşün. Bu bi süreç geçeçecek inşallah hepimiz bu süreçten geçiyoruz moralini yüksek tut bol c vitamini tüket sabahları aç karnına keçiboynuzu ya da üzüm pekmezi iç önce bebeğimizi düşünüyoruz sağlıkla gelecekler ve bugünleri unutturacaklar inşallah… Bol bol yat dinlen
Ozlmknr TugbnrT endişelenme. İnan çok iyi bebeğin şu an. Hatta atlatacaksin sendeki antikorlar ona sutunle geçecek. Çok daha güçlü olacak bebeğin. 🙏 Önemli olan psikolojini sağlam tutman şu dönem. Ona virüs geçmez ama senin şu an salgıladığı hormonlar geçer. Adrenalin mi gitsin, seratonin mi sen karar ver 😊 Bizimde daha 2. günümüz. Oyalanacak şeyler buluyorum
TugbnrT Dinlen asel0162 toparlayamıyorum bir türlü eşiminde telefonu yok açık denizde olduğu için onunlada konuşamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum