Sheisagirl KymetKaplan ilk dozumu 21 haftalıkken olmuştum geçen hafta gitmem gerekiyordu bir ay sonra gel demişlerdi ama bu haftaya kaldı canım🙂 ne güzel aynı zamanlarda Doğum yapıcaz inş🙏🏼☺
DenizEla Aysimaveannesi Canım aynı ağrıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama benimde iki bacak aramdaki kemiklerim bile agiriyor yürürken yatakta dönerken ayağı kalkarken çekiyorum o ağrıyı doktorumla konuştum bebek büyüdüğü için baski yapiyo onun ağrısı o demişti o yüzden şimdi korkmuyorum 😊
Aysimaveannesi DenizEla aynen canim iki bacak arasi tam yururken yatarken oturup kalker her harekette yani kemiklerim agriyor son bir haftadir boyle ozamn normaldir ya bebek buyuyor ya😍
DenizEla Aysimaveannesi Aynen canım agrilar aynı magnezyum başlattı doktor bana benimle aynı sorunu yaşayan varmış demekki panik yapiyodum biraz ama doktordan ve senide duyduktan sonra rahatladım açıkçası 😊
Aysimaveannesi DenizEla aynen canim bende valla senin de ayni oldugunu ogrenince rahatladim cunku korkuyordum ilk gebelik olunca fazla bi bilgimde yok🙈😍
Um07 Aysimaveannesi Bacak aram ağrıyor özel bölge yerim ağrıyor benim de canım neden böyle oluyor bilmiyorm hele hapşırırken kasıklarıma sancı giriyor yarın bizde 27 haftalık olacağız inşallah 💞🤰🙏
Aysimaveannesi Um07 masallah canim😍yalniz degilmisiz demekki normal bisey ya bazen agriya dayanamiyacak gibi oluyorum ben
1987gokce Cccsll bebeğe zararı yok çünkü yağdan veriyorum kiloyu. Bebek zaten gelişiyo. Doktor zaten senin ya da bebeğin sağlığına aykırı bişey önermez için rahat olsun.
Zeykem Gnys evettt burda nasibte 27 agustos gozukuyoruz allahın ıznıyle 🤩 iyiyiz cok sukur erkek benek beklıyorum sırt agrım cok yarın seker yuklemem var 😎
zgeKonaolueker Murphy Aç karnına bir kere sonra şekerden sonra bir saat sonra bir kere bir aaat sonra tekrar bir kere 😁 Hepsi damardan bugün oldum da bende
Emineslh Gnys agustosun sonu benimde oğluşum ilk 3 ay bizi korkuttu hastanede yattım ama çok şükür özellikle 3 haftadır yerinde durmuyor babası bile uykuda sarıldığında tekmesini hissediyor çok mutlu ediyor bizi sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤❤❤
Fikriye123 Gnys Hmm anladim tesekkur ederim cnm hayirlisiyla alalim insallah kucagimiza saglikli bir sekilde bnimkide 25+6 gunluk bugun bnada tahmini olarak 18 agostos demisti ama bakalim hayirlisi insallah o yuzden merak ettim 😊
SyhnHtp DenizEla aynıyız seninle bende 26+1 im 🙂 benimde çatı kemiğim sanki parçalanacak gibi ağrıyor 🙁 ne yapmak gerek bilmiyorum bu ağrıya maalesef.
DenizEla SyhnHtp Canım malesef yapacak hiç bişey yok doktor magnezyum verdi ama pek ise yaramıyo ne kadar dinlensemde gecmiyo minnoslar büyüdüğü için baskı yapiyo dedi doktor 😊
PamirMira Dilek23 neden sırtüstü yatmamak için çaba harcıyorsunuz ben genellikle sırt üstü yatıyorum o yüzden merak ettim 🤔