Dilara1503 Ben Hac’dan arkadaşıma getirtmiştim. Doğuma gittiğimde suni sancıyı başlatırkarken suya koyduk annem dua okudu ama içmedim. 8.30 da suni sancıyı verdiler 11.50 da 10 cm açıklık olmuştu elhamdulillah. Tabi ki böyle direk ota Ümit bağlamak değil bu. Allah’ın verdiği nimetten faydalandım ama Allah istedi ve oldu ☺️ Doğumdan sonra çıkarttılar hemen ve gerçekten Kadın Rahmi gibi çiçek gibi açtı ve kurudukça kapandı. Şimdi aynısını bu doğumumda da kullanmayı düşünüyorum nasipse 🥰

ruyam51 kacinci haftandaydn birde geri mi yolladilar acilman olmana ragmen

Dilara1503 aile yakınından biri annene ablan görümcen falan senin sancın geldiği zaman güzel bir abdest alıp onu da suya koysunlar senin adına Meryem süresi yasin inşirah ve kısa süreler ve bunu inanarak yapın ot açıldıkça rahminizde açılacaktır ama doğum gerçekleştikten hemen sonra sudan çıkartılmalı o kapandıkça rahminiz kendini toparlar çıksrtılmazsa kanamanız devam edebilir

21 gün sonra

Denizkubra Doğum kolay ve çabuk olsun diye yapılırmış bizim ailede herkes yaptı ve faydasını gördü denemekten bişey olmaz diye düşünüyorum bir de böyle şeylere inanmak gerekiyor bence. Sağlıklı doğumunuz olsun inşallah

Cigdemsayar ben cok inanirim zaten meryem ana otu aldm forumda arastrrken bnuda gorunce merak ettim ne icin yapldgni ins o telasla aklima gelirde yaparim 😊 sagolun 😊😊

2 ay sonra
        3 ay sonra

Haticeyuce31 Doğuma girmeden önce mi okudun canım ? Bi de Sudan ne zaman çıkarmak gerek yine biz mi çıkarmalıyız başkası çıkarsa olur mu

bir ay sonra

Dilara1503 canım ben 11 gün oldu doğum yapalı bende .suya koyuyosun Meryem suresi başkası okudu felak nas Fatiha ayrtel kürsi Yasin okunuyo o açıldıkça rahimde açılıyı ben 5 cm açıklıkla gittim hastaneye suya kydum 1 saat sonra 6 cm oldu 3.30 da yatışımı yaptlr 8 de kızım kucagmdsydı toplam 12 saat çektm sancı ama Meryem ana otunu koyduktan sonra 4.5 saatte oldu doğumum hemende sudan annem çıkardı kuru bi evde koyup kuruttu