Zeynep Hatice96 bende kızım olursa Ayşe koyucam inş bence üzülme güzel isim. Hemde anlamı yaşam kaynağı demek. Ayşe Sena , Hafsa, Sude , Gül, Ece, berra
deletedmom255 Hatice96 bende istemezdim 🙊 kendimi alıştırmaktan ziyade değil kayınvalidem kendi annemin bile ismini koymak istemem 🙏🏻 Eşine sende kırıcı olmadan izah et bence. Tabii eğer içinden koymak gelmiyosa.. ben şu kayınvalide kayınpeder isimlernin çocuğa verilmesine çok karşıyım 🙊
Didemalkanendik Normalde anne baba ismi koymaya karşıyım ama benm eşim bu denli güzel konusaaydı isteseydi ben kırmazdım şahsen kaldıki ayşe ismi kötü bi isim değil aksine güzel fikir siZin tabi ama bence kırmayın
Hatice96 Hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ayşe beren de karar verdim. 💞 kızıma uğur getirsin inşallah
cennetinsusu Zera_ER ❤inşallah canım çok sağol. Teşekkür ederim 😊 seninde sağlıklı hayırlı bi oğluşun olur inş. Adıyla yaşasınlar inşallah 🤗 😍 sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 😍❤🤗 😘
fatmanursanli Hatice96 Ayşe Nil ismini ben çok beğeniyorum çok hoş duruyor ikisi yan yana 🤗 Ayşe Nil 💕
Gizemmmm Yani benim de anlamadigim şey senin annen yok mu? Erkegi buyuten "anne" de bizi buyuten annecik mi ? Bana esim boyle bisey teklif etse tamam iki annenin ismini koyalim derdim ( ki kabul etmezler) erkek annelerinin ayricaligi nedir . Allahim kacinci yuzyildayiz hala ayni zihniyet. Anne baba istedigi gonlunde olan ismi koymali .ebeveyn ismi degil .💕
Deletedmom83 Hatice96 canım benim bu konuda büyük yaram var banada ananemin adını koymuşlar ve yanına isim eklemişler. Ben daha sonra ananemin ismini sildirdim ki benden önce ablam olmasına rağmen. Hiç bir zaman sevmedim benimsemedim. Hep ezik hissettm bu konuda hem ismi sevmedim hem bu konuda çok şey okudum onun kaderini yaşar falan diye. Bende isim konusu çok hassas daha bugün bir dünya uğraştım değişiklikten çıkan aksaklıktan. Bence iki isim koyma bence bir çocuğa yapılcak en kötü şey hep tek isme özenmiştim bir yerde söyleyince yazınca şimdii o kadar mutlu oluyorum ki . Ve aileme hep kızıyorum hep ve sanırım ölene kadar da kızcam iki isimden kurtulsamda sürekli hata oluyor her yerde. Yaın birgün emekli olunca bile en son diye diyorum 🤣sıkıntı hep. Siz siz olun iki isim koymayın. Abimde iki isimli oda sildirmek istiyor isimler güzel ama
Cansu424 Deletedmom83 bende iki isime karsiyim sizin gibi dusunuyorum mesela ben evlendim babamin soy isminide kullaniyorum uc isim oluyor zaten . İki isimli olsaydim babamin soy ismini kullanamazdim dorttane isim olacakti yan yana cok zor olurdu. Boyle bile uzun olur kullanamazssin dediler ben cok memnunum suan alisti herkesde
mervesarp2005 Hatice96 ben koymazdm.kesin annesi demiştir oda seni ikna etmek için bole kibar sormuştur. Yada sende kendi annenin adını iste Ayşenin yanına. Hatta ilk adı kendi annenin adı ikincisi Ayşe olsun de Bi dene bakalım ne olacak tepkileri
Deletedmom89 Bende babamın babaannesinin adıyım. 30 yaşındayım hala o kadının kötü huyları önüme serilir senin adının sahibi de böyle böyle diye. 🤦♀️ İyi olan hiç bişey gelmez ama 😒Kırmak olarak düşünme bence. 9 ay sen taşıyorsun bebeği. Bişey olunca evet üzülüyorlar ama biz hem canı yanan hem üzülen oluyoruz. Son dk golü atmak istemiş kayınvaliden. En başta Aslıhan ismi belli olunca neden konuşulmamış. Aynı acıklı ve duygusal dille koyamayacağını söyleyebilirsin 🤫😉
Zeynepmom Hatice96 Aslıhan çok güzel bir sim benim eşimde annesin ismini koymak ister heralde aslında her eş ister ama yapacak birşey Yok 🙁( maalesef
Deletedmom83 Cansu424 bende istemiştim o zaman ama benim babalın soyismide normal isim gibi olduğu için 3 tane ismim birde eşimin soyadı gibi olcaktı. O zmn vazgeçtik sadece eşimin soyadı geldi