Betuluus Hatice96 Ayşe Aslıhan koy canım☺ Aslıhan diye sevmişsin öyle sevmeye devam edersin eşinide kırmamış olursun☺ Üzme kendini Aslıhan’ın yanına fazladan Ayşe koy gitsin😂
Essraa Hatice96 ben şimdi böyle bişeyi 7 ay sonra duysam açıkcası kaynanam doldurdu diye düşünürüm çok art niyetlimiyim acaba. İkincisi bir annenin bebeğine hangi isimle seslendiyse hangi isimde sıcaklık hissettiyse o ismi koyması doğru geliyor. Aslıhan ayşe koy çok çok aslıhan dersin yine kaynanın yanında o da onun ayşe olmadığını anlar.. bu arada aslıhan çok güzel bir isimmiş ❤
Hatice96 Essraa ah evet güzel isim lakin koyamiyorum artık rabbim ikinci kız verirse ona koyarim napalim. Kayinvalidem karışmadı bu duruma gördüğüm kadarıyla ama eşim alindigini sanıyor
deletedmom1242 Hatice96 canım normalde aile işlerine yorum yapmam ama yapasam geldi busefer eşinde belli seni çok sevıyor seninle guzel bir şekılde konuşmuş kırmadan çok güzel bi hareket zorla deseydi sen kötü olurdun degılmı sende sevıyorsun kocanı ricada etmiş ayşede guzel bi isim sende Ayşen’in yanına senin istedıgın başka bir isim koy hem o mutlu olur hem sen tabi şimdiye kadar aslıhana ayarlanıp birden başka isim koymak zor gelır ama ikiniz içinde uygun olan bu bence sana kalmış yani allah yardımcın olsun 💕🙂🙂
SevDin Hatice96 eşiniz birazcık duygu sömürüsü yapmış 😊 7 ay sonra karar değiştirmek çok saçma ama çok istiyorsanız vazgeçmeyin Farketmez diyorsanızda ayşede Aslı’da eski isim kırmayın derim ama tavsiyem tek isim koyun aslıda olsa hanı koymayın isimler tek başına daha anlamlı naçizane fikrim tabi son karar sizin
Cansu424 Hatice96 canım niye kabul edesin ki eşin kibarca konusmus seninle cok guzel ille olucak dese inat ederdin zaten akıllı adam maşallah 😊ama biz suan 2018 yılındayız emineyle ayşemi kaldı ben doğunca babaannemin adı şerife benim adımı koyun demis anneannem de ayse dudu ayşe şerife olmak asla istemezdim ve annemleride asla affetmezdim. Tabiki kotu isimler degiller isimlere dedigim birsey yok ayse isminde olan yada serife isminde olan kisilere ama bir bebege yılına uygun isim verilmeli çağa ayak uydurabilmeli diye dusunuyorum allah omür verirse kızın 2038 yılında ayşe olmak istiyecekmi bakalım ?
Karennn Hatice96 eşinin söyleme şekli çok hoş canım ama tercih meselesi ben koymazdım şahsen bebeklere büyüklerin isminin verilmesine karşıyım herkes kendi adıyla yaşamalı ama eşimi kırmak istemiyorum Ayşe ismini koyucam diyosan eğer 💕ayşe Nil💕 ismi çok hoş bence 💕
Gfrn Hatice96 madem Aslıhan buldunuz Ayşe Aslıhan koy zaten 2.isim kullanılır genelde okullarda öyle de kalır 🙂 hem senin dediğin olsun hem eşinin
cennetinsusu Zera_ER 👍👍 bence de Bende Fatma Zehra koymayı düşünüyorum😍 Eşim Fatma dedi ben Zehra ikimizin ortak kararı olmuş oldu 🤗
Zera_ER cennetinsusu mükemmel😍😍 benimde ikinci adım Zehra ilki Fatma olsun cok isterdim 🙈 Anlamı gibi ay yüzlü parlak ve saf olsun güzel kızın inşaAlllah🙏🏻❤
cennetinsusu Hatice96 Canım bence Ayşe güzel bir isim. Ayrıca benim ismim de Ayşe eşim her zaman diyor senin adın Ayşe olmasa kızımın adını Ayşe koyardım diye 😍 yanına içine sinen bir isim bulursan. Hem sen mutlu olursun hemde eşin😊 Ayrıca isim vermek babanın hükümlülüğünde ahirette ona sorgu sual sorulacak bunu da unutmamak lazım. Tamam ne kadar biz taşısakta 9 ay karnımızda her acısını biz çeksekte. Bunun kararını bence babalar vermeli çünkü onlara hesap soruluyor.... ortak bi karar da verilebilir ayrıca biz öyle yaptık😍 Eşim Fatma istedi bn Zehra inşallah Allah izin verirse kızımızın adı Fatma Zehra olacak 🤗Ayşe Mina / Ayşegül / Ayşe Sena yani içine sinen bi isim bulduktan sonra neden olmasın ???
cennetinsusu Zera_ER ❤inşallah canım çok sağol. Teşekkür ederim 😊 seninde sağlıklı hayırlı bi oğluşun olur inş. Adıyla yaşasınlar inşallah 🤗 😍 sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 😍❤🤗 😘
Zeynep Hatice96 bende kızım olursa Ayşe koyucam inş bence üzülme güzel isim. Hemde anlamı yaşam kaynağı demek. Ayşe Sena , Hafsa, Sude , Gül, Ece, berra