- Düzenlendi
Monnarosaa canım devlet yaparmıki bilmiyorum canım
Monnarosaa canım devlet yaparmıki bilmiyorum canım
Pembe-mavi amin teşekkürler 😍 lavman. 7 cm açılmadan sonra yapıldı hiç korkulacak bir yanı Yok 2 dk sonra lavaboya gitmek isteyeceksiniz sadece. Kesi içinde doğumhaneye alınır alınmaz iğne yaptı doktor o an sancıdan iğneyi pek umursamıyorsunuz kesiyi de ne sıra attı hissetmedim 🙃
Istemkar özel de Doğumdan hariç ek ücreti var ama devlet epidural yapıyor mu hiç bilmiyorum
Monnarosaa gözünüz aydın Rabbim sağlık ve uzun ömür versin kuzucugunuza peki neden tam 40 olmasını beklemeden başlatıldı doğum bnde bugub tam 40 oldum 1 hafta bekligcem haftaya p.tesi doğumu baslatiriz dedi
Neslihanmetin bebek kilo alırsa sıkıntı olur dedi doktorum bi de 40 haftayı aşma taraftarı değildik ikimizde. İstersen bekleyelim dedi ama ben beklemek istemiyorum dedi eşimle bende istemedik 39+4 e karar verdik. Birde ne açılma ne sancı hiç birşey yoktu son hafta olmasına rağmen gelmeye pek niyetli değildi bizim cadı
Monnarosaa acılma için ıgne vurmuyorlar mı
Monnarosaa doktor ilkten epidural dedi ama 2 cm açıklıkla beni kesip biçicekti ve çocuğun kanalda sıkışıp kalmasından korktum bebeğim kurtuldun diye kendimi geçip beni sezeryana alın dedim ki,hamileliğimin başından beri hiç epidural sezeryan aklımın ucumdan bile geçmiyordu.1 ay olmuştu bebeğim dönmüştü herşey gayet iyiydi.Son güne kadar 1 saat yürüyüşlerimi herşeyimi kontrol altında yaptım,ta ki doktorum krizi yönetemeyene kadar:(
Monnarosaa çok teşekkür ederim ederim. Bizim de şubatta olacak inşallah. Rabbim herkese nasip etsin.
Fatmanurkor94 onu en son vurdular 8 cm olduktan sonra ilk bi ilaç vermişlerdi rahim ağzı yumuşasın diye
Monnarosaa darısı benim başıma 🤰🥰 dua et
Allah sağlıkla büyürmeyi nasip etsin ben epiduralden çok korkuyorum ya sonrasında çok bel ağrısı yapıyor diyorlar sizdede yaptımı?
momsboys bende çok korkuyordum ama korkulacak hiç bir yanı yok iğnenin çıktığı yer acıyo sadece ama dün öğlen çıktı daha yeni bence ondan canım
Monnarosaa ismini ne koydunuz 😊
EsraUmt Kişiden kişye değişiyor bende 10 gün önce doğum yağtım yaklaşık 2 saat sürüyor ama ağrı kesiciyi yeniliyorlar..Bencede epiduralden korkmayın çok güzel ve rahat..Hele normal doğum sonrası yaşadığınız hissiyat herşeye değer