• Doğum Hikayeleri
  • 0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️

Nefesimolsun ben doğumu kolaylaştırmak için çok şey yaptım ama olmayınca olmuyor canım 😕 hurma yürüyüş squat sıcak duş merdiven inip çıkma ama hiç açılmam olmadı 😞😞😞 sancı anında plates topu çok rahatlatıyor onu kesinlikle yapın

Ben normal doğumdan çok korkuyorum hep sezeryan düşünüyorum

Monnarosaa gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün. Benim merak ettiğim şeyler var. Mesela lağman yapılıyor mu? Yapılıyorsa zor mu oluyor? Bir de kesi ne zaman yapılıyor ve hissediliyor mu? Ben kesi olayını çok takıyorum.

aysegulkaya ben doğum teminatlı sigorta yaptırmıştım canım sadece epidural yok İçşnde onun için ücret ödüycz ama ne kadar bilmiyorum açıkçası sormadım 🤕

Pembe-mavi amin teşekkürler 😍 lavman. 7 cm açılmadan sonra yapıldı hiç korkulacak bir yanı Yok 2 dk sonra lavaboya gitmek isteyeceksiniz sadece. Kesi içinde doğumhaneye alınır alınmaz iğne yaptı doktor o an sancıdan iğneyi pek umursamıyorsunuz kesiyi de ne sıra attı hissetmedim 🙃

Istemkar özel de Doğumdan hariç ek ücreti var ama devlet epidural yapıyor mu hiç bilmiyorum

Monnarosaa gözünüz aydın Rabbim sağlık ve uzun ömür versin kuzucugunuza peki neden tam 40 olmasını beklemeden başlatıldı doğum bnde bugub tam 40 oldum 1 hafta bekligcem haftaya p.tesi doğumu baslatiriz dedi

Neslihanmetin bebek kilo alırsa sıkıntı olur dedi doktorum bi de 40 haftayı aşma taraftarı değildik ikimizde. İstersen bekleyelim dedi ama ben beklemek istemiyorum dedi eşimle bende istemedik 39+4 e karar verdik. Birde ne açılma ne sancı hiç birşey yoktu son hafta olmasına rağmen gelmeye pek niyetli değildi bizim cadı