• Doğum Hikayeleri
  • 0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️

Tubabilal 40 sonrası riskli olduğu için hem doktorum hemde ben beklemek istemedik hem bebek son zamanlar hızlı kilo alıyormuş riske atmayalım dedi

sevval5481 suni sancıda 70 de çıkan sancıyı hissetmezken kendi sancım da 70 e dayanamadım … adet sancısından çok çok farklı ve şiddetli

İlk doğumum olucak doğum süreci ile hiçbir bilgim yok. Ben epiduralı sadece sezaryanda yapıyorlar diye biliyordum mesela.. hayırlı evlat olsun inşallah bebeğiniz 😀

Monnarosaa önereceğim şeyler ya da tavsiyelerin var mıdır canım bu süreçte.Özellikledoğumu kolaylaştırmak içinneleredikkat etmek gerekir

Monnarosaa birsy merak ediyorum epitural iğnesi nerden yapıldı korkulucak gibi değilmiş dediniz ya merk ettim

Monnarosaa cok güzelsiiiiniiiz 😍😍Bizede nasip olur insallah allahim hayirli uzun omurler versin ikinizede

Nefesimolsun ben doğumu kolaylaştırmak için çok şey yaptım ama olmayınca olmuyor canım 😕 hurma yürüyüş squat sıcak duş merdiven inip çıkma ama hiç açılmam olmadı 😞😞😞 sancı anında plates topu çok rahatlatıyor onu kesinlikle yapın