Hazalveannesi Nkayserili90 lütfen üzülmeyin anlamıyorum neden uzuluyosun ki gebesin ve değerinde normal yani rabbim sağ sağlim kucaginada almayı nasip etsin🤲🤰🤰🌸🌸👼👼👼
Nkayserili90 Hazalveannesi canım sayı normalde 2 günde2 katına çıkıyor ya benim değerlerim şöyle ayın 24 ünde 90, 27 sinde 159, 31 inde 500 az artıyo yani hemşire öyle dedi
Nkayserili90 Hazalveannesi inşallah canım inşallahh Rabbim duysun inşallah duanı ve duamı lütfen benimle olsun bebeğim🙏🏻
Limonumsu Nkayserili90 canım hiç bir şey seni korkutmasın gönlünü ferah tut 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor diyorlar ortalama olarak ama 2 günde %60 artışta normal kabul ediliyor herkesin 2 günde 2 katına çıkacak diye şart yık yani o yüzden sen gönlünü ferah tut inşallah 🥰🥰🌸
Nkayserili90 Limonumsu ay inşallahh canım benim inşallahh Allah razı olsun insan ufakta olsa birinden duyacağı ufak bi söz istıyo çok teşekkür ederimm🙏🏻🙏🏻
Nkayserili90 Limonumsu canımm dayanamadım yaptım ben tahlil az önce öğrendim 759 a cıkmış dün 500 dü ya inşallah bebeğim iyidir🙏🏻
Defnolita Nkayserili90 bence değeriniz güzel bir sıkıntı yoktur İnşallah olsa bu kadar da artmazdı🤲🏻İyi düşünün iyi olsun bu süreçte olumlu düşünmek çok önemli,moralinizi bozmayın ☺️
Nkayserili90 Defnolita çok teşekkür ederim, inşallah iyidir benimledir yavrum, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan, dualarınıza ihtiyacımız var🙏🏻
Defnolita Nkayserili90 bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve doğum yaptım çok şükür ☺️ O yüzden sizi ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum.Bebeğinizin sizinle olduğunu düşünün🤲🏻🤲🏻🤲🏻İnşallah içinizi rahatlatacak Haberi alırsınız hayırlısıyla🙏🏻
Deryayurt Nkayserili90 sana hatırladığım kadarıyla değerlerimi yazayım. 63 tü ilk iki gün sonra 108 oldu iki gün sonra 190 , 383 , 409 , 525 , 596 olarak ilerledi sonra düşmeye başladı ve sıfırlandı
Nkayserili90 Deryayurt dış gebelik miymiş, kanaman falan oldu mu peki değer düşünce mi anladınız sorun olduğunu
halitefe Nkayserili90 canım senin 4. Gün 630 falan olmalıydı biraz düşük ama bekle bakalım çok ümitlide ümitsizde olma derim bu süreçte
Nkayserili90 halitefe ümidim azalıyor😞, bugun akşam tekrar test yapmaya karar verdim 1.5 gün gibi olucak gecen süre bakalım artış var mı
Nkayserili90 halitefe canım dayanamadım akşam tekrar yaptırdım ben dünden bugune 500 den 759 a yükselmiş 🙏🏻🙏🏻İnşallah iyidir bebeğimm
halitefe Nkayserili90 bugün yaptıysan yapma tekrar doğru bir ölçüt olmaz yarın değil sonraki gün yap en doğru sonucu iki günde bir yapılan verir üzülme hiç şuan stres olma
Nkayserili90 halitefe yok bugun yapmadım dün sabah yapmıştım pazartesi sabah tekrar istemişlerdi ama ben dayanamıyorum akşam başka yerde tekrarlicam, sabahda gittğim klinikte tekrarlıcam
halitefe Nkayserili90 yarın yaptır en azından yarın yaptırınca bak bakalım artmış mı şuan doğru sonuç vermez şimdi durduk yere stres olma
Limonumsu Nkayserili90 canım akşam tekrarlicam demişsin ama bence verme boşu boşuna kendini üzmekten başka işe yaramaz bekle yarın sabah olsun bir öyle verirsin bu kadar endişelenmen bebeğin için daha çok zarar sen iyi düşün mutlu ol aksi bir durumda zaten üzüleceksin daha ortada bir şey yokken neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki bence sadece bekle ve dua et her şey güzel olacak inan 🙏🏻
Nkayserili90 halitefe canım haklısın ama inan o kadar zor bi durumdayım ki Allah yardımcımız olsun ama elimde değil ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ev üstüme üstüme gelıyo muhtemelen dayanamam akşam yaptırırım ama sabahta gidip yaptırıcam zaten kendi tüp bebek merkezime yine😞
Nkayserili90 SeymaK ilk kanı 24 ekim cumartesi saat 11.00 de verdim sonuç 90,15 ti kanı 27 ekim saat 08.30 gibi verdim sonuç 159 du 3. Kanı da 31 ekim saat 09.00 da verdim sonuç 500 çıktı