Nkayserili90 SeymaK ilk kanı 24 ekim cumartesi saat 11.00 de verdim sonuç 90,15 ti kanı 27 ekim saat 08.30 gibi verdim sonuç 159 du 3. Kanı da 31 ekim saat 09.00 da verdim sonuç 500 çıktı
Limonumsu Nkayserili90 canım akşam tekrarlicam demişsin ama bence verme boşu boşuna kendini üzmekten başka işe yaramaz bekle yarın sabah olsun bir öyle verirsin bu kadar endişelenmen bebeğin için daha çok zarar sen iyi düşün mutlu ol aksi bir durumda zaten üzüleceksin daha ortada bir şey yokken neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki bence sadece bekle ve dua et her şey güzel olacak inan 🙏🏻
Nkayserili90 Limonumsu inşallahh canım eğer dayanabilirsem yaptırmam akşam, dayanamazsam da sonucu yazarım buraya🙏🏻
Nkayserili90 halitefe canım dayanamadım akşam tekrar yaptırdım ben dünden bugune 500 den 759 a yükselmiş 🙏🏻🙏🏻İnşallah iyidir bebeğimm
Defnolita Nkayserili90 ay çok sevindim tebrik ederim,demiştim size bence normal diye inşallah hep böyle gider hep böyle sevinirsiniz❤️Kesesini görmek,kalp atışını duymak,kucaklamak da nasip olsun🤲🏻🤲🏻
halitefe Nkayserili90 ooo baya yükselmiş hadi inşallah sağlıcakla evladınız kucağınıza almakta nasip olsun🤲🤲🤗🤗
Nkayserili90 Limonumsu canımm dayanamadım yaptım ben tahlil az önce öğrendim 759 a cıkmış dün 500 dü ya inşallah bebeğim iyidir🙏🏻
Limonumsu Nkayserili90 bak gayet güzel yükselmiş artık kendini de bebeğini de strese sokma bence biraz olsun derin nefes al ve 3000lere yaklaşmasını bekle o zaman keseyi de çok rahat göreceksindir inşallah
Nkayserili90 Defnolita Allah razı olsunn çok teşekkür ederimm inşallahh dahada artar normal zamanını tamamlar nolur dua edin bana yine hep güzel haberler alalımm❤️🙏🏻
Zhrkzm Nkayserili90 bildiğim iki gün en az %60 oranında artış sizinkide artmış görünüyor. Allah hakkında hayırlısı ile güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Tekrar kan istediler mi ?
Nkayserili90 Zhrkzm canım çok teşekkür ederim, amin inşallahh 🙏🏻🙏🏻 Normalde bende yarın istemişlerdi ben dayanamayıp kendim erken yapmıştım tekrar vercem dolayısı ile🙏🏻
Nkayserili90 halitefe aminn canım inşallahh, paylaşmak istedim🙏🏻Dualarına ihtiyacım var dua et bana aklına geldikçe olur mu🙏🏻İsmim nazan