Nkayserili90 Merhaba kızlar 5. Gün embriyo transferi oldum ayın 27 side sabah sonucum 159 çıktı 31 inde yani bugun sabah tekrar bhcg yapıldı 500 çıktı istenilen rakama cok cıkmamış ama kötü de değil dediler bhcg değeri yavaş ilerleyip sonra normale dönen ya da sağlıklı gebelik yaşayan var mı bu sonuçlar çok mu kötü nolur bi fikir verin moralim çok kötü artması için yapılcak bişi var mı😞😞
Hazalveannesi Nkayserili90 çok iyi canım gebesin gözün aydın benim transferin 12.günü 517 idi 2 gün sonra tekrarladigimda 1023 dü farketmez sayi senin degerinde çok güzel 👍🤰🤰👼👼
Happybabyyy Nkayserili90 kotu degil ki normal bence. Ben adete 2 gun kala 9 ile ogrendim. 4 gun snra 110 du. Daha da olcturmedim. Kotu degil senin stres yapma
Limonumsu Nkayserili90 canım hiç bir şey seni korkutmasın gönlünü ferah tut 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor diyorlar ortalama olarak ama 2 günde %60 artışta normal kabul ediliyor herkesin 2 günde 2 katına çıkacak diye şart yık yani o yüzden sen gönlünü ferah tut inşallah 🥰🥰🌸
Defnolita Nkayserili90 bence değeriniz güzel bir sıkıntı yoktur İnşallah olsa bu kadar da artmazdı🤲🏻İyi düşünün iyi olsun bu süreçte olumlu düşünmek çok önemli,moralinizi bozmayın ☺️
Sbnm06 @Nkayserili90 sakin ol canim transferin tam kacinci günü beta 157 cikti 2 gun sonra baktirmani soylemedilermi
Nkayserili90 Sbnm06 transferin 13. Günü 159 çıktı 2 gün değilde 4. Gün sabahı gel dediler o da bugun 500 cıktı
mercimeginanne Nkayserili90 bn 3. Gün embriyosu transferi olmuştum 8. Gün kan verdim 99,1 çıkmıştı.3 gün sonra tekrar verdim 664 çıkmıştı. Sizin yavaş ilerlemiş heralde yada başka tüp bebek anneleri de yazarsa anlaşılır heralde
Nkayserili90 mercimeginanne evet yavaş artıyo inşallahh kimyasal değildir, böyle olup yazan olursa biraz olsun içim rahatlar ama ağlamaktan gözlerim şişti artık Allaha dua etmekten başka yapıcak bişi yok sizde dua edin bana nolur pazartesi tekrar kan vermeye çağırdılar
mercimeginanne Nkayserili90 kimyasal normal artıyor bianda düşüyor. Kimyasal değil büyük ihtimal. Hayırlısı olsun umarım sağlıklı gebeliktir
Deryayurt mercimeginanne kimyasal normal artmıyor yaşamış biri olarak söylüyorum artışlar iki kat olmuyor öyle öyle yükselip düşüyor
Sbnm06 @Nkayserili90 canim normal de 700 kusur olmasi gerekirken 500 cikmis aslinda suan hic birsey belli degil sakinligini koru bol bol dua oku meryem suresi ac dinle 2 gun sonra tekrar baktir.Simdi 159 dan 250 300 olsaydi evet skintiydi ama aman aman da bir fark yok dua edelim insallah yolunda girer
Nkayserili90 Sbnm06 hep okuyorum transfer olduğum günden ber hep meryem suresi açtım dinledim eşimde bende hep dua edıyoruz bugun sonuç böyle cıkınca umutlarım yıkıldı sanki nolur dua edin bana lütfen bebeğim sağlıklı olsun😞🙏🏻🙏🏻
Nkayserili90 Hazalveannesi gerçekten mii, inşallah nolur dua edin banada pazrtesi tekrar kan vericem sağlıklı olsun bebeğim🙏🏻😞
Deryayurt Nkayserili90 sana hatırladığım kadarıyla değerlerimi yazayım. 63 tü ilk iki gün sonra 108 oldu iki gün sonra 190 , 383 , 409 , 525 , 596 olarak ilerledi sonra düşmeye başladı ve sıfırlandı
Hazalveannesi Nkayserili90 yok canım tek 30 haftalik olduk simdi birde oğlum var 7 yaşında oda tüp bebek🌸👼👼
Sbnm06 @Nkayserili90 insallah canim insallah ayni duyguları yasamis birisi olarak rabbim hayirli haberleri almani nasıp etsin ama kendini cok uzme pozitif dusun bu cok kotu bir deger değil
Nkayserili90 Hazalveannesi maşallahh sizin değeriniz çok güzelmiş, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim🙏🏻
Hazalveannesi Nkayserili90 lütfen üzülmeyin anlamıyorum neden uzuluyosun ki gebesin ve değerinde normal yani rabbim sağ sağlim kucaginada almayı nasip etsin🤲🤰🤰🌸🌸👼👼👼