Tlybilgic24 Merhaba ilk hamileliğim 6+3 üz beta falan hiç birşey denmedi 20 gün sonra kontrole gel dedi sadece doktorum kan falanda alınmadı acaba daha sonralarda mı yapılıyor?
Mekselinahahabs Tlybilgic24 nasıl öğrnediniz peki hamile oldugunuzu aile hekimine kan verip öğrenebilirsiniz ama
Tlybilgic24 Mekselinahahabs erken test yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı ve ablamın doğum doktoruna gittim evet hamilesin dedi ve b12 vitamin verdi başka birşey demedi kan alırlar diye aç gittim ama alınmadı
Mekselinahahabs Tlybilgic24 aç ve tok fark etmiyor ama isterseniz aile hekiminizden öğrenebilirsiniz aile hekimi zaten sizin kaydini alır aşılar felan var
ikibebelihayat sat 3 ekim 5 kasımda öğrendim hamile olduğumu beta 321.1 di henüz doktora gitmedim azcık zaman geçsin diye bekliyorum 🙂
tTugce404 kckozge 7 haftalığız☺️Haziran demişti doktor ,hafta olarak 3 gün fark etti usg de Temmuz gözüküyor şimdilik.Kalp atışını 6+4’de dinledik 🙏🏼 Ağızımda tuhaf bir tat ve hafif bulantım var şimdilik iyi gidiyor gün içinde çok rahatsız etmiyor
Elifyusuf41 Kızlar merhaba bende 7+2 yim bugün göğüslerimde çok sızı oldu bide karnımda hep hareketlenmeler oluyor sizde de oluyor mu 🤔😌
kbrdmrts mide bulantısı, halsizlik sürekli uykulu ama bir o kadar da heyecanlı günler temmuz anneleriiiiii sağlıcakla kucaklarimiza alalım bebislerimiziiii insallahhh 5 haftalık olduk biz de ❤️❤️🥰🤰❣️
SBDE483 Kızlar 6+5 şiz ve ben 2 gündür aşırı bulantı yaşıyorum ama kusma yok bir de ağzımdan nefes alıyorum burnum tıkanıyor akşamları bu sorunu yaşayan varmı?
Tlybilgic24 SBDE483 bende aynı şeyleri yaşıyorum bulantı oluyor ama kusma yok sürekli ağızdan nefes alma falan iyice bunalttı ve üstelik burnumda birşeyde yok temizliyorum yine oluyo
SBDE483 Tlybilgic24 aynı şeyleri yaşıyoruz sağlıklı gelsinde miniklerimiz yaşayalım bunlar geçici diyorum🙏🏻
SBDE483 Edaasliii Şuanlık her şey yolunda çok şükür ama bu aralar bulantı yaşıyorum sizin nasıl gidiyor?
MihmininAnnesi kckozge daha hiçbir belirtim yok 5+3 haftalığız. Kesemizi henüz görmedik. Çarşamba günü kontrolümüz var kısmetse:)