Elifyusuf41 cnsuuu canım kramp derken benim mesela çocuğun olduğu tarafta kasık ağrısı gibi bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu ama saniyelik sürüyordu bide çok yorulduğumda yürüdüğümde oluyor oturunca geçiyor
Elfylmz032 Benimde 5+4 p.tesi gideceğiz doktora 3.gebeliğim yinede heyecanlıyım 4 sene geçti aradan tuhaf bir duygu
SBDE483 Edaasliii Şuanlık her şey yolunda çok şükür ama bu aralar bulantı yaşıyorum sizin nasıl gidiyor?
Edaasliii SBDE483 dr düşük riskin var dedi daha çok dikkat ediyorum bugünlerde ara sıra halsizlik oluyor buna şükür diyelim 😍
SBDE483 Tlybilgic24 aynı şeyleri yaşıyoruz sağlıklı gelsinde miniklerimiz yaşayalım bunlar geçici diyorum🙏🏻
glnihal Busra0710 oğlumda sürpriz yapamadan patadanak söylemiştim. Bu kez bir sürprizle jestle söyliyim dedim ama yine de dayanamadım ertesi gün söyledim tabi 😤
Miennade Bugün kontrolüm vardı 6+4 üz. Karından us işe bakıldı Gebelik kesesi oluşmuş 19mm yolk sac da var ama henüz bebeği göremedik ve kalp atışını da duyamadım haliyle. Çok moralim bozuldu boş gebelik mi acaba 😔😔