Asli-35 Yaşadığımız korkunun tarifi yok arkadaşlar annem yanındaydı o bana sarıldı ben karnıma bu şekilde ölümü bekledik bitsin artık diye yalvardık Allah’a ama bitmek bilmedi deprem çok. Uzun sürdü duvarlardaydı gözüm indi incek bitçek herşey diye beklemek çok ama çok zordu bidaha yaşamayız inşallah
deniiizz Depremi yaşayan,hisseden herkese çok geçmiş olsun. Allahım beterinden korusun🙏🏻😞 dualarımız sizinle🤲
morusevenanne Sultanvolkan aynı şekilde biz de çok şiddetli hissettik sanki asla bitmedi ben de nolur bitsin diye bağırdıgımı hatırlıyorum karnım gün boyu taş gibiydi çok zor rabbim bir daha yaşatmasın kimseye.
aybars19- HappyMom çok geçmiş olsun İZMİR ve cevresinde hissedilen sehirlerimize dualarimiz sizinle Allahim yâr ve yardımcınız olsun insallah🤲
Ummudogan HappyMom biz aydinda oldugumuz halde inanilmaz sarsildi ayrica biraz daha surse bina neredeyse yikilacakti
Ozge5353 Sineemm evet tekirdağ çorluda bi tanıdığımız iş yerlerinin resmen gidip geldiğini söylemişti dün hissedilmiş orada da
Sineemm Ozge5353 hissedildi Allah’a şükür bisey olmadı ama İzmir’e çok üzüldük rabbim yar ve yardımcıları olsun 😢
Tuagca Evim Balıkesir de ben dogum icin istanbul a ailemin yanina geldim 17 agustosu yasamis biri olarak o depremi de yasasaydim kesin korkudan dogururdum, esim video atti kitaplar biblolar hersey devrilmis.
TgcDmrblk Hepimomm egemed hastanesi kontrole gitmiştim sizin hangi hastane doğumdan sonra mı yakalandınız Allahım herkesi korusun🤲🏻
Hepimomm TgcDmrblk aynen egemed. Sezeryan doğum yaptım ve gerçekten çok korkutucuydu. Kendimi çok çaresiz hissettim deprem anınında
1hamis1bebis HappyMom o kadar kotu bir depremdi ki daha once boylesini yasamamistik. O anda sirf bebegim bebegim diye bagirmisim fenalasmisim Allahim herkesin yardimcisi olsun 🙏🙏🙏
Pelinuygun Rabbim beterinden korusun zaten düşük tehlikem var dün çok korktuk hala her an deprem olur mu korkusu içindeyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize çok geçmiş olsun 🙏🏻
Deletedmom60 Busra-28 deprem anında masa altına girmek risklir, sağlam bir eşyanın yanına çömelip hayat üçgeni yapmalısınız. Geçmiş olsun
Busra-28 Deletedmom60 aklıma o an bunun gelmesi bile şükür o an bişey düşünemiyorsunux bilmiyorum yaşadınız mı hiç
Sineemm DenizGzm bencede çünkü burda hissedilen oydu sanki ege neresi Marmara neresi yani oradan buraya gelene kadar şiddetin düşmesi gerekmez mi Tekirdağ’da kaç büyüklüğünde gerçekleşmiş acaba bilen varmı
Angels-35 DenizGzm kesinlikle 6.6 değil daha önce 6.6 şiddetinde deprem yaşadık İzmir de evde hiç bişey yerinden oynamamıştı bu depremde eşyalar yerlere düştü çok kötüydü
DenizGzm Smctn bende bornovadayım bende yaşadım çok berbat bişeydi hiç durmucak gibiydi resmen. Allahım bidaha yaşatmasın 🤲🤲
Birmelekannesi17 HappyMom manisadayim. Burda bile bu kdrsa İzmir’deki o düşünemiyorum. Görüntüler çok üzüyor çok..
demetmde Hepimize geçmiş olsunn ben de istanbludayım geceleri uyumakta gerçekten zorlanıyorum. istanbuldaki depremin 32 kat daha güçlü olacağını söylüyrlar fay hattı 2 kat daha yakınmış.