Busra-28 Deletedmom60 aklıma o an bunun gelmesi bile şükür o an bişey düşünemiyorsunux bilmiyorum yaşadınız mı hiç
Cemreninannesiii Kahvelim_ istanbulun hangi bölgesinde hissettiniz ben de eyüpteyim fakat hiç hissetmedim
Kahvelim_ Cemreninannesiii Ataşehir deyim Asya kıtasında canım.. fena hissettim hemde çok sarsıntısıydı.. iyi ki hissetmemişsiniz
Melek_2121 Gizem35s amin canım ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum yaralılarada Allah acil şifalar versin inşallah çok Zor bi acı iki gündür uyuyamıyorum her izlediğimde içim paran parça oluyor
Sineemm DenizGzm bencede çünkü burda hissedilen oydu sanki ege neresi Marmara neresi yani oradan buraya gelene kadar şiddetin düşmesi gerekmez mi Tekirdağ’da kaç büyüklüğünde gerçekleşmiş acaba bilen varmı
Margaret Kbrarz çok kötüydü ne hissetigimi tarif edemiyorum korku değil uzuntu değil ama korkuydu ama uzuntuydu . Neydi sahi anlatamiyorum
Margaret Smyybedir kim diyor .neye göre ikinci dalga gelecek dediniz ..tüm bilimciler büyüğü atlattık gerisi artçı küçük küçük.diyo da
Hepimomm TgcDmrblk aynen egemed. Sezeryan doğum yaptım ve gerçekten çok korkutucuydu. Kendimi çok çaresiz hissettim deprem anınında
1hamis1bebis Hepimomm iyimisiniz cok gecmis olsun bende hamile halimle hep dogumdakileri ameliyattakileri dusundum birseyiniz yok degilmi
NurEto HappyMom çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok ağladım yakınlarına sabır versin inş Bi daha yaşatmasın rabbim 🤲
Angels-35 DenizGzm kesinlikle 6.6 değil daha önce 6.6 şiddetinde deprem yaşadık İzmir de evde hiç bişey yerinden oynamamıştı bu depremde eşyalar yerlere düştü çok kötüydü