Aysee35 HappyMom izmir bayraklıda yaşıyorum . Facianın tak ortasında yani . Enkaz altında kalan arkadaşlarımız var maalesef . Öncelikle sizlerden bol dua istiyoruz . Ayrıca bayraklıda olup yardıma ihtiyacı olan varsa bana buradan yazabilir, elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız . Böyle olaylarda din dil renk ırk olmadığını bilen ve acımıza ortak olan dualarını esirgemeyen herkesi şahsım adına sevgiyle kucaklıyorum ❤️🙏
TgcDmrblk Hepimomm egemed hastanesi kontrole gitmiştim sizin hangi hastane doğumdan sonra mı yakalandınız Allahım herkesi korusun🤲🏻
Sultanvolkan HappyMom Allahım bir daha yaşatmasın izmirdeyim ve 3. Kattaydım o an sadece karnımdaki çocuğumu düşündüm eğer enkaz altında kalırsam karnımı nasıl saklarım diye sonra dahada yükseldi deprem ve bağırdım Allahım nolur bitsin Yarabbim bitmiyor dediğimi hatırlıyorum ve doğumuma 75 gün kaldı depremden beri kasılmalarım var ve ağrım var Allahım bir daha yaşatmasın anlatılamayacak kadar kötüydü Sen koru nerede zor durumda olan varsa yarabbim 🙏😭😭
morusevenanne Sultanvolkan aynı şekilde biz de çok şiddetli hissettik sanki asla bitmedi ben de nolur bitsin diye bağırdıgımı hatırlıyorum karnım gün boyu taş gibiydi çok zor rabbim bir daha yaşatmasın kimseye.
Fulya1993 HappyMom Doğum yaptım tam ayağa kalkmaya hazırlanırken deprem oldu bina en üst kattaydik zaten sezeyan oldum canım gitti tam o an deprem panik atak bebeğim kuvezde ona bişey oldu mu korkusu Allah’ım bir daha yasatmasin ondan sonra da hep sallandı durdu hayatımın en kötü günü doğumumu bile anlayamadım kendimi o kadar sıkmısm ki geçmiyor ağrılarım dikişler patlayacak gibi Allah’ım yapacak hiç biseyomiz yok AFAD işte
Canan-serayecrin35 İzmirdeyim ve çok şükür sağlıklı bir şekilde binadan çıktık saatlerce dışardaydık yıkılan binalar var Rabbim yardım etsin 🙏 şuan annelerin tek katlı evlerindeyiz çok korkunçtu Allah birdaha yaşatmasın inşallah 🤲🤲
Sevval_nur HappyMom sabaha kadar uyumadık hava buz gibi evimizde hasar var giremiyoruz 5 dk girip bikaç eşya alıp çıktım acıktım susadım uykusuzum gözlerim kıpkırmızı oldu korkudan bişey yemek bile istemiyosun şuan uyusam 3 gün uyanmam eminim o kadar kötüydü ki halen sallanıyoruz sabaha kadar durmadı şuan bunu yazarken bile sallanıyoruz(kuşadası)
havvaslan2907 HappyMom HappyMom ben tam binanın içinde yakalandımve aşırı derecede sallandı çok korkuçtu allahım kimseye yaşatmasın
Enigma Allah birdaha yasatmasın insallah, enkaz altında kalanlar kurtulsun insallah. Allah tüm depremzedelerin yardımcısı olsun insallah, cok üzüldüm,dualarım sizinle🙏🙏🙏🙏
Ferhaykoo HappyMom bi süre olayın şokundan çıkamadık direk elimi karnıma götürdüm allaha şükür bebeğim de ben de ıyiyiz Rabbim bizleri Korusun hala devam ediyor burada 10 dakika önce 5 büyüklüğünde oldu Güvende Kalalım lütfen 🙏
Busra-28 HappyMom günaydın dün çok zor ve kötü gündü. Eşim depremden yarın saat önce işe çıktı. Bi kaç ütü vardı yaptım kaldırıyordum tvden tıkır tıkır ses geldi ben san ım herzaman ki gibi olandandır. Ünitenin üzerinde cam süslerim vardı oldugu gibi tuzla buz oldu hepsi ayakta kaldım dua ediyorum sokakta bağırış çağırış ama kımıldayamadım bacağım tutuldu bacağımı çekiyorum gelmiyor. Ütüyü çektim telefonu aldım salona masanın altına girdim bekledim duvarlarda çatır çatır sesler geldi 😟 dedimki Allahım kesin bugün öldüm yardım et Allahım dedim ama nasıl ağlıyorum hayatımda ilk defa böyle bişey oldu. Herkesi arıyorum şebeke nedeniyle aramıyor telefon artık wp den ses attım deprem oluyor evde tekim çok korkuyorum diye. Ayaklarım tutmaz oldu karnıma sancı girdi çok korktum yavruma bişey olur diye. Baktım olacak gibi değil telefonu aldım 4 kattan inmeye başladım saç baş açık sonra kaynım geldi sağolsun onu görünce güven aldım . Allah kimseye yaşatmasın çok kötüydü felaket gibiydi 😟gece boyu dışarıdaydık eşimde geldi işten sonra olacak gibi değil ablamların evine girdik saat 8 de tekrar oldu 😟 Allaha emanetiz artık Allah korusun cümlemizi dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar 🤲💜
Deletedmom60 Busra-28 deprem anında masa altına girmek risklir, sağlam bir eşyanın yanına çömelip hayat üçgeni yapmalısınız. Geçmiş olsun
Bonibon2 Çok geçmiş olsun İzmirli hemşerilerim .Rabbim herkesi korusun beterinden saklasın dualarımız sizlerle 🙏🏻
Aslaninannesii HappyMom 6.6 diyorlar ama yalan ben izmir bornova da oturuyorum 6.9-7.0 arası bir depremdi felaket gibiydi çoğu evler yıkıldı ben 7.kattaydim evimiz resmen yere inip yukarı cıktı allah kimseye yasatmasin 20 hastalıkta hamileyim çok korktuk gercekten
Tatliskoo HappyMom izmirdeyim cok kötüydü dun geceden beri ayaktayiz arabalarda uyuduk korkudan Allah yardimcimiz olsun bidaha yasatmasin ınsallahh 18 haftalik hamileyim cok korktum bebegim icin cok şükür iyiiyz.