Tugce3526 İzmirdeyim burası çok kötüydü yıkılan bina sayısı cok fazla grcktn cok korktuk Allah beterinden korusun hepimize gecmıs olsun :(
Angels-35 DileKx biz bucadayız hala hissediliyor artçılar Allah beterinden korusun çok korkuyorum asla uyuyamam bu gece
Aysima23 Mehtapakgl Aynısı olmaz korkma ama artci lar bir hafta 10 güne kadar devam eder Elazığ depremini yaşayan bir jeoloji mühendisi olarak bunu söyleyebilirim
Yenibebekyeniheyecan HappyMom 18 katta oturuyorum ne yapacağımı şaşırdım 2 kızıma ve karnıma sarılıp bi köşede oturdum
Mav23 Bende izmir menemen de idim baya sallandık rabbim enkaz altında olanlara ve diğer kardeşlerimize yardım etsin 😔
Vildan_B İzmir Bayraklı da oturuyorum. Biz iyiyiz, eve girdik ama merkezde bir kaç tane bina çökmüş maalesef😞 ölenlere rahmet diliyorum, enkaz altında olanları Rabbim hepsini Sağlıklı bi şekilde ordan çıkmalarını nasip etsin inşAllah 🤲
melodia Ceylanaydemir :( ben de tek başımaydım kendimi sakinleştirmeye çalıştım bebek korkmasın diye. bir daha yaşamayız inşallah
Mehtapakgl melodia artçılar oluyor, 😔 bende sakin tutmaya çalışıyorum kendimi. Ama işte korkuyorum yinede.
Gizem35s Melek_2121 bizde bingöldeyiz ama izmirliyim hem Bingöl de depremi hissettik iki saat sonra da memleketimden haber geldi çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını göstermesin😢🙏🏻
Melek_2121 Gizem35s amin canım ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum yaralılarada Allah acil şifalar versin inşallah çok Zor bi acı iki gündür uyuyamıyorum her izlediğimde içim paran parça oluyor
Gizem35s Elifaysu bizde bingöldeyiz ama izmirliyim.. bingölde depremi hissettik iki saat sonrada memleketimden geldi kötü haber harap oldum ailem sevdiklerim orda şükür ki cok iyiler rabbim herkesi korusun 🙏🏻